CONTINENTAL VANCO CAMPER SOMMARDÄCK


Kör på sommardäck på sommaren

Att välja rätt däck är avgörande för säkerheten och prestandan under olika säsonger. Sommardäck är speciellt utformade för varmare väderförhållanden och erbjuder optimalt grepp på torra och våta vägar. De har en slitbana som ger bättre väggrepp och kortare bromssträcka på varma asfaltbelagda vägar. Genom att använda sommardäck på sommaren kan du känna dig tryggare bakom ratten och minska risken för vattenplaning och oönskade halksituationer. Upptäck vårt sortiment av CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck för en säkrare och smidigare körupplevelse i sommarvärmen.

Hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Hur viktigt är det för din säkerhet och prestanda på vägarna? Ett däcks hastighetsindex är en kod som anger den maximala tillåtna hastigheten för däcket. Detta kodas som en bokstav i kombination med sommardäckets storlek, som i exemplet "255/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, standardiserad enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja CONTINENTAL däck med rätt hastighetsindex, som matchar eller överstiger fordonets topphastighet, är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet under körning. Utforska vårt sortiment av CONTINENTAL-sommardäck för att hitta de som passar bäst för din körstil och behov.

Såhär förvarar du dina CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck på rätt sätt

För att ge dina CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck lång livslängd och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Följ dessa enkla steg för bästa resultat. Starta med en noggrann rengöring av däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Sedan bör du placera dem på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödigt tryck och deformering - istället, förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd gärna däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong börjar. Upptäck vårt sortiment av praktiska däckförvaringslösningar för att hålla dina sommardäck skyddade året runt.

Kan jag ha CONTINENTAL sommardäck i fram och andra däck bak?

Undvik att blanda olika fabrikat av sommardäck på ditt fordon av flera anledningar - här är varför det är dåligt. Varje däcktillverkare har sina unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat kan du få ojämn slitage och försämrad hantering, vilket negativt påverkar fordonsstabiliteten. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det att använda sommardäck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Utforska gärna sortiment av högkvalitativa däck från CONTINENTAL för en trygg och smidig körupplevelse. Välj kvalitet - välj däck från samma tillverkare.

Ett nytt sommardäck är säkrare än ett lagat sommardäck

Att välja ett nytt CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första ger nya sommardäck ökad säkerhet på vägen med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. För det andra har CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

CONTINENTAL VANCO CAMPER Sommardäck

215/70 R15 TL 109R CO VANCO CAMPER
D B 72
9 arbetsdagars leverans.

2015 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCO CAMPER Sommardäck

215/75 R16 TL 116R CO VANCO CAMPER
C B 72
9 arbetsdagars leverans.

2322 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCO CAMPER Sommardäck

215/70R15CP 109R Continental VancoCampe
D B 72
4-6 dagars leverans

2297 kr
Köp nu
Continental VANCO CAMPER Sommardäck

215/70R15C 109R Continental VancoCamper
D B 72
Snabb leverans

2413 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCO CAMPER Sommardäck

215/75R16CP 116R Continental VancoCampe
C B 72
4-6 dagars leverans

2666 kr
Köp nu
Continental VANCO CAMPER Sommardäck

225/65R16C 112R Continental VancoCamper 2022
C B 72
Snabb leverans

2730 kr
Köp nu
Continental VANCO CAMPER Sommardäck

215/75R16C 116R Continental VancoCamper 2023
C B 72
Snabb leverans

2795 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCO CAMPER Sommardäck

225/75R16CP 116R Continental VancoCampe
C B 72
4-6 dagars leverans

2946 kr
Köp nu
Continental VANCO CAMPER Sommardäck

225/75R16C 116R Continental VancoCamper
C B 72
Snabb leverans

3085 kr
Köp nu

Vart säljs CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck?

Du kan köpa dina CONTINENTAL VANCO CAMPER sommardäck här hos oss på ABS Wheels. Vi har alltid ett stort sortiment av sommardäck på lager. Alltid med låga priser och snabba leveranser.

Under vilken period ska man ha sommardäck 2024?

Från och med den 31 mars är det tillåtet att växla till sommardäck och använda dem fram till den 30 november, såvida inte vinterväglag råder. Vinterväglag anses vara när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Det är upp till polisen att avgöra om vinterväglaget är rådande på den plats där du befinner dig.

Vilken däcktillverkare står bakom VANCO CAMPER?

CONTINENTAL är tillverkaren bakom däckmodellen VANCO CAMPER.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox