CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON SOMMARDÄCK


Ett nytt CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck är bättre än ett reparerat!

Att välja ett nytt CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första ger nya sommardäck ökad säkerhet på vägen med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. För det andra har CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så välj att investera i ett nytt CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Hastighetsindex är viktigt

Däcks hastighetsindex - Hur påverkar det din körupplevelse? När du väljer sommardäck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, som t.ex. "185/60 R15 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel indikerar "V" att däcket är konstruerat för en maximal hastighet på 240 km/h. Genom att välja CONTINENTAL-däck med ett hastighetsindex som passar din fordonets topphastighet eller överskrider den, kan du säkerställa både din och andras säkerhet på vägarna. Ett rätt hastighetsindex bidrar till optimal prestanda och kontroll under körning, vilket ger en bekväm och trygg körupplevelse. Utforska vårt breda sortiment av CONTINENTAL-sommardäck och välj de som passar din körstil och behov för en problemfri och säker färd.

Fälgkantsskydd på sommardäcken

Däck med fälgkantsskydd - För extra skydd och hållbarhet på vägarna! Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Denna smarta funktion syftar till att skydda fälgen från skador vid kontakt med trottoarkanter eller hinder på vägen. Fälgkantsskyddet absorberar stötar och förhindrar repor eller bucklor på fälgen, vilket förlänger både sommardäckens och fälgens livslängd. Säkerhet och långvarighet blir ett extra plus för dina hjul under körning. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Upptäck sortimentet från CONTINENTAL för ett tryggare och mer hållbart köräventyr!

Håll dina CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck rena

Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Särskilt under vinterhalvåret är detta av största betydelse. Att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som stänker upp på dina däck från vägbanan är avgörande för deras prestanda och livslängd. Det finns speciella medel och borstar avsedda för ändamålet, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att regelbundet rengöra dina CONTINENTAL-sommardäck och kombinera det med rätt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga deras livslängd. Ta hand om dina däck på bästa sätt och se till att de ger dig en säker och effektiv körupplevelse. Köp CONTINENTAL-sommardäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Minska risken för vattenplaning

När mönsterdjupet minskar på sommardäcken, försämras deras förmåga att effektivt kanalisera bort vatten under körning på våta vägar. Detta skapar en farlig vattenfilm mellan däcken och vägytan, vilket ökar risken för vattenplaning. Förlorat grepp kan leda till att däcken tappar kontakten med vägen och därmed förlust av kontroll över fordonet. För att minska risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera däckens mönsterdjup och byta ut slitna sommardäck i tid för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Ta hand om dina däck för att garantera en säker körupplevelse på våta vägar.

CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

195/70R15C 104R Continental VanContact
C A 73
10-12 dagars leverans

1909 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

195/75R16C 107R Continental VanContact
C A 73
10-12 dagars leverans

2174 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

195/65R16C 104T Continental VanContact
C A 73
10-12 dagars leverans

2244 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

205/75R16C 110R Continental VanContact
C A 73
10-12 dagars leverans

2255 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

205/65R16C 107T Continental VanContact
B A 73
10-12 dagars leverans

2457 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

225/70R15C 112/110R Continental VanCont
C A snögrepp
10-12 dagars leverans

2460 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

215/60R16C 103/101T Continental VanCont
C A 73
10-12 dagars leverans

2688 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

215/75R16C 113/111R Continental VanCont
C A snögrepp
10-12 dagars leverans

2810 kr
Köp nu
CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON Sommardäck

215/75R16C 116R Continental VanContact
C A 73
10-12 dagars leverans

2843 kr
Köp nu

Var kan man köpa CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck?

Hos ABS Wheels har du möjligheten att förvärva dina CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande sortiment av däck på vårt lager och erbjuder bra priser tillsammans med snabba leveranser.

Vilken däcktillverkare står bakom VANCONTACT 4SEASON?

VANCONTACT 4SEASON är en däckmodell från CONTINENTAL.

Vad är priset på ett CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, detta innebär att vi ständigt söker av marknaden efter de bästa priserna. Detta kombinerat med att vi gör stora inköp gör kan ge dig som kund det bästa priset på dina CONTINENTAL VANCONTACT 4SEASON sommardäck. Stora inköp innebär också att vi alltid har mycket på lager och kan på så sätt korta ned leveranstiderna
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox