CONTINENTAL UCFR SOMMARDÄCK


Kontrollera dina CONTINENTAL UCFR sommardäck regelbundet

Däckinspektion är en kritisk del av fordonsunderhållet för att garantera din säkerhet på vägen. För att maximera prestanda och minimera risken för olyckor bör du regelbundet inspektera dina CONTINENTAL UCFR sommardäck. Rekommendationen är att noggrant kontrollera däcktrycket, mönsterdjupet och den allmänna skicket minst en gång i månaden. Välskötta CONTINENTAL UCFR sommardäck ger överlägsen hantering, bränsleeffektivitet och ökad säkerhet under färd. Genom att hålla dina CONTINENTAL UCFR sommardäck i toppskick kan du njuta av en trygg och bekymmersfri körupplevelse på vägarna. Tveka inte att regelbundet inspektera och ta hand om dina däck för din egen säkerhet.

Hur vet jag om CONTINENTAL UCFR sommardäck passar på min bil?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 235/45 R19. Det första numret (235) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (45) representerar däckets profil, vilket är förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 45% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (19) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Blanda inte CONTINENTAL sommardäck med andra fabrikat

Blanda inte olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför det är dåligt. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det att använda sommardäck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj kvalitet - välj däck från CONTINENTAL för bästa resultat på vägarna.

Tvätta dina CONTINENTAL UCFR sommardäck regelbundet

Söker du efter ett sätt att förlänga livslängden på dina däck? Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret då asfalt, kemikalier och salt stänker upp på dina däck från vägbanan. Genom att regelbundet rengöra dina CONTINENTAL-sommardäck med antingen speciella medel och borstar eller en vanlig diskborste och diskmedel, kan du förlänga deras livslängd och optimera deras prestanda. Kombinera detta med rätt förvaring och försiktig körning för att säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Välj CONTINENTAL-sommardäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Hastighetsindex

Ett däcks hastighetsindex är en kod som indikerar den maximala tillåtna hastigheten för ett däck. Det är en bokstavskod som åtföljer däck storleken, t.ex. "205/55 R16 91V", där bokstaven "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, och de är standardiserade enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Det är viktigt att välja CONTINENTAL sommardäck med ett hastighetsindex som motsvarar eller överstiger fordonets maximala topphastighet för att säkerställa säkerheten och optimal prestanda under körning.

CONTINENTAL UCFR Sommardäck

175/65 HR17 TL 87H CO ULTRACONTACT FR
B A 70
9 arbetsdagars leverans.

957 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

225/45 VR17 TL 91V CO ULTRACONTACT FR
B A 69
9 arbetsdagars leverans.

1340 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

175/60 HR18 TL 85H CO ULTRACONTACT FR
C A 70
9 arbetsdagars leverans.

1471 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

205/45 HR16 TL 83H CO ULTRACONTACT FR
B A 69
9 arbetsdagars leverans.

1612 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

215/55 VR17 TL 94V CO ULTRACONTACT FR
B A 69
9 arbetsdagars leverans.

1847 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

225/45 VR17 TL 91V CO ULTRACONTACT FR
B A 69
20 dagars leverans

1320 kr
Köp nu
CONTINENTAL UCFR Sommardäck

175/60 HR18 TL 85H CO ULTRACONTACT FR
C A 70
20 dagars leverans

1469 kr
Köp nu

Vilket däcktryck ska jag ha i mina CONTINENTAL UCFR sommardäck?

Generellt sett bör bilens däck ha ett tryck på ungefär 2,5 bar (eller 250 kPa), men detta varierar beroende på bilmodell och däckdimensioner. Dessutom påverkar den planerade lasten valet av tryck. Följ alltid tillverkarens rekommendationer, vanligtvis återfinns de i bilens handbok eller på platser som tanklocket eller B-stolpen. Dessa riktlinjer är viktiga för att säkerställa optimala däckprestanda och säkerhet på vägen.

Vem tillverkar UCFR?

CONTINENTAL är tillverkaren bakom däckmodellen UCFR.

Var kan man köpa CONTINENTAL UCFR sommardäck?

Hos ABS Wheels har du möjligheten att förvärva dina CONTINENTAL UCFR sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande sortiment av däck på vårt lager och erbjuder bra priser tillsammans med snabba leveranser.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox