CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P FRIKTIONSDÄCK


Gummit i dina friktionsdäck åldras

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan friktionsdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från CONTINENTAL kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa friktionsdäcket från CONTINENTAL idag.

Få dina CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck att hålla längre

För att förlänga livslängden på nya CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck och få ut det bästa av deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Ett par saker du kan göra för att förlänga livslängden på dina CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck är kontrollera däcktrycket regelbundet, undvik överbelastning, rotera friktionsdäcken, kör försiktigt, undvik överbelastning och undersök däcken regelbundet. Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga friktionsdäckens livslängd, spara pengar på lång sikt och samtidigt säkerställa en säker och effektiv körupplevelse.

Ett nytt CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck är bättre än ett lagat!

Att köpa ett nytt CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första, nya friktionsdäck ger ökad säkerhet på vägen eftersom de erbjuder optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan ibland bara vara temporära lösningar och kan inte garantera lika pålitlig prestanda som ett helt nytt friktionsdäck. För det andra, nya CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck har oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket kan spara pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Att välja att investera i ett nytt CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck kan ge dig en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Minimera risken för vattenplaning

Med tiden så blir mönsterdjupet på dina friktionsdäck lägre, detta påverkar däckens förmåga att effektivt hantera vatten under körning på våta vägar. Detta skapar en farlig vattenfilm mellan däcken och vägytan, vilket ökar risken för vattenplaning. Förlorat grepp kan leda till att däcken tappar kontakten med vägen och därmed förlust av kontroll över fordonet. För att minimera risken för vattenplaning är det viktigt att regelbundet inspektera däckens mönsterdjup och byta ut slitna däck i tid för att säkerställa optimalt grepp på våta vägar. Ta hand om dina friktionsdäck för att garantera en trygg och säker körupplevelse på våta vägar.

Förvara dina CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck på rätt sätt

För att förlänga livslängden på dina CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck och hålla dem i toppskick, följ dessa enkla steg för bästa förvaring. Börja med att noggrant rengöra däcken för att ta bort smuts och vägrester. Placera dem sedan på en torr och sval plats, undvik direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödigt tryck och deformering, och förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem mot damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring kan du känna dig trygg när nästa säsong kommer igång. Upptäck våra däckförvaringslösningar för att hålla dina friktionsdäck i bästa skick året runt.

CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P Friktionsdäck

235/55 VR20 TL 105V CO TS850 P SUV XL FR
C B 72snögrepp
9 arbetsdagars leverans.

3126 kr
Köp nu
CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P Friktionsdäck

255/45R19 100T Continental WinterContac
C B 73snögrepp
4-6 dagars leverans

3830 kr
Köp nu
CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P Friktionsdäck

245/40R17 95V Continental WinterContact
C B 72snögrepp
20 dagars leverans

2576 kr
Köp nu
CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P Friktionsdäck

245/40R17 95V Continental WinterContact
C B 72snögrepp
10-12 dagars leverans

3658 kr
Köp nu
CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P Friktionsdäck

235/55R20 105V Continental WinterContac
C B 72snögrepp
10-12 dagars leverans

3816 kr
Köp nu

Får jag använda ett CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck på sommaren?

Ett CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck (även kallan m+s, ms eller all-around) är ett så kallat "året runt" däck. Det betyder att du kan köra med det även på sommaren. Men detta är inget vi rekommenderar. Gummiblandningen i ett friktionsdäck är främst tänkt för vinterväglag när vägbanan är kall. När du använder det på sommaren så riskerar du att få längre bromssträcka, sämre väghållning, sämre bränsleekonomi och så kommer däcket att slitas fortare.

Vad kostar ett CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att vi kontinuerligt övervakar marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850P friktionsdäck. Genom våra stora inköp säkerställer vi också att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket resulterar i korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Från vilken däcktillverkare kommer WINTERCONTACT TS850P?

CONTINENTAL är tillverkaren bakom däckmodellen WINTERCONTACT TS850P.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox