Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Kumho Friktionsdäck

Bland Kumho friktionsdäck, så är det främst deras dubbdäck Kw 22 som är en storsäljare, men Kumho har även extremt bra friktionsdäck att erbjuda. Ett friktionsdäck är ett vinterdäck utan dubbar, som även kan sitta på bilen resten av året. Dock rekommenderas det att du enbart använder dina friktionsdäck under vinterhalvåret och byter till sommardäck när det är dags. Bland Kumho friktionsdäck hittar du bland annat dessa;Kumho friktionsdäck

Kumho KW23 IZEN är ett friktionsdäck som är särskilt anpassat till låga temperaturer. Det innebär att det är ett bra val för användning i Sverige under vintern.

Kumho KH21 SOLUS VIER är ett däck som ger dig bra grepp på våta underlag, men även har en hög snöprestanda. Dessutom ger detta däck dig en hög körkomfort.

Kumho SOLUS KH17 är ett friktionsdäck som anses vara mycket prisvärt och har hög prestanda. Däckets gummiblandning består av bland annat silica, vilket ger bra grepp samt en mycket effektiv bromsverkan på både våta vägbanor och vägar med snö. Däcket är uppbyggt så att det ska dämpa vibrationerna från vägen och ger ett lågt ljud och hög körkomfort.

Kumho 7400 är utvecklat för att passa vårt nordiska klimat. Även detta däck har en gummiblandning med silica, vilket gör att däcket får ett bra väggrepp.

Kumho KW23 I´ZEN är ett friktionsdäck av europeisk typ. Det ger ett bra grepp vid vinterväglag, samt fungerar utmärkt på svenska vägar under milda vintrar.

Kumho erbjuder friktionsdäck av både nordisk typ och europeisk typ. Här i Sverige kan vi råka ut för blixthalka, djup snö och väderväxlingar. Det gör att de mest lämpade däcken är av nordisk typ för vårt klimat.

Varför ska jag handla kumho friktionsdäck?

Det här varumärket har väldigt få friktionsdäck vilket gör dom unika i sitt slag, genom att ha färre friktionsdäck modeller så lägger företaget all fokus på ett fåtal. Detta har vi märkt då deras friktionsdäck slår de allra flesta dubbdäcksfria däcken i branschen. Underskatta inte Kumho Tires sortiment! de tillhör världens topp 10 av en anledning.

Hitta fler däck från Kumho;kumho logotyp

Kumho sommardäck
Kumho dubbdäck
Kumho friktionsdäck

kumho populära friktionsdäck
 

fancybox