Hankook däck till super billiga priser.

Är du på jakt efter att köpa billiga hankook däck? köp det av oss på ABS Wheels.

År 1941 grundades det allra första däckföretaget i Korea – Chosun Tire Company. Dagens namn togs 1968. Efter att Hankook etablerats i Korea har ett flertal företag startats i landet med däckproduktion men Hankook anses av många fortfarande vara det främsta däckmärket från landet. Företaget är mycket stort i Korea där de säljer 20% av sin produktion. Resten går till export till över 180 länder runt om i världen.hankook däck

Genom att ha stort fokus på kvalité och nöjda kunder har företaget kunnat växa kraftigt och målet är att inom kort vara världens femte största däcktillverkare i världen.

Bäst i Test – Sommardäck

Varje år genomför tester av sommar- och vinterdäck av en rad oberoende testpersoner. En tidning som genomför tester är Expressen.  År 2012 var det två ”skrällvinnare” i deras test. Tidningen ansåg att resultatet var så överraskande att de valde att göra ett nytt test. Men även denna gång levererade Ventus Prime 2 så bra resultat att den fick ligga kvar på första platsen gällande bäst sommardäck. Detta framförallt tack vare mycket jämn nivå över alla testfaktorer.

Sedan dess har märken som GoodYear, Continental och Nokian legat högst på listor och fått utmärkelsen ”Årets däck”. Det är därmed tydligt att Hankook etablerat sig bland de allra bästa märkena av däck.

Stor inom motorsport

Likt många andra däcktillverkare har även företaget satsat hårt på att få framgångar inom motorsporten. Det handlar då inte enbart om marknadsföring av riktigt bra däck utan även att man genom detta utsätter däcken för mycket svåra påfrestningar och därigenom lär sig vad som ska förbättras även för däck till personbilar, lastbilar m.m.

Första steget togs 2009 när de skrev avtal med FBR att en Ferrari skulle ha däck från tillverkaren på det prestigefyllda Le Mans Serien. Utöver det har de även levererat däck till bland annat PrimeTime Race Group och självklart till sitt eget team KTR Team som tävlade i Super GT. De är även officiell sponsor till Deutsche Tourenwagen Masters.

Däckpiraterna

Under år 2016 skapade Hankook däckpiraterna som var en kampanj vars motto var att sprida information om riskerna med felaktiga däck. Detta uppmärksammades i hela landet!
 
År 2017 så erbjuder vi alla deras modeller tack vare mycket goda samarbeten. Vi kan erbjuda dig fria frakter vid köp av fyra stycken kompletta hjul. Vill du delbetala ditt köp kan du använda dig av klarna och handelsbanken. ABS Wheels levererar dom allra flesta däcken inom 24h (finns även att hämta direkt i Stockholm) En annan mindre nyhet är att vi fortfarande väntar in däcktesterna från föregående års resultat. Något vi länge velat publicera på den här fliken...

Hankook med ABS Wheelshankook
Ovan kan du se hur deras däck tillsammans med våra fälgar blir en fin kombination. Snyggt va? Bilderna är tagna innanför ABS Wheels lager på Turbingatan 13. 
Kända modeller som ABS Wheels säljer (STORSÄLJARE)
Hankook Winter Ipike RS
Hankook Winter Icept iz 2
Hankook Optimo K715
Hankook Ventus v12 Evo2
Hankook Ventus S1 Evo2
Hankook Ventus Prime 3
Hankook Winter Icept Evo2
 
Välj typ av körning nedan
fancybox