HANKOOK KINERGY 4S H740 SOMMARDÄCK


Rena däck håller längre

Söker du efter ett sätt att förlänga livslängden på dina däck? Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret då asfalt, kemikalier och salt stänker upp på dina däck från vägbanan. Genom att regelbundet rengöra dina HANKOOK-sommardäck med antingen speciella medel och borstar eller en vanlig diskborste och diskmedel, kan du förlänga deras livslängd och optimera deras prestanda. Kombinera detta med rätt förvaring och försiktig körning för att säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Välj HANKOOK-sommardäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Så ser du sommardäckets hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Vad betyder det för din körning? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, till exempel "195/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel innebär "V" att däcket har en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja HANKOOK-sommardäck med rätt hastighetsindex som matchar eller överstiger din fordonets topphastighet är av yttersta vikt för din säkerhet och för att uppnå optimal prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av HANKOOK-sommardäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och bekväm körupplevelse på vägarna.

Inspektera dina HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck

Däckinspektion är en viktig del av fordonsunderhåll och avgörande för din säkerhet på vägen. För att säkerställa optimal prestanda och minska risken för olyckor bör du regelbundet inspektera dina HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck. Vi rekommenderar att du noggrant kontrollerar däcktrycket, mönsterdjupet och övergripande skick minst en gång i månaden. Välunderhållna HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck ger bättre hantering, förbättrad bränsleeffektivitet och ökad körtrygghet. Genom att hålla dina HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck i gott skick, kan du njuta av en trygg och bekymmersfri körupplevelse på vägen.

Kör inte på slitna sommardäck

Körning med slitna sommardäck är extremt farligt och ökar risken för allvarliga olyckor på vägen. Slitna sommardäck har förlorat sitt grepp på vägbanan och kan leda till att du tappar kontrollen över fordonet, speciellt på hala eller våta vägar. Bromssträckan blir längre, vilket minskar din reaktionsförmåga och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck orsaka ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket kan lämna dig fast i en farlig situation långt från hjälp. Säkerhet är alltid högsta prioritet när du är ute och kör. Därför är det av största vikt att regelbundet inspektera och byta ut slitna sommardäck för att undvika farliga situationer och säkerställa en trygg körupplevelse.

Hur vet jag vilket sommardäck som passar min bil?

När du köper däck på abswheels.se kan du enkelt söka med hjälp av ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ till din bil. Ett annat sätt att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Du ska leta efter en märkning som denna: 225/50 R17. Det första numret (225) anger däckets bredd i millimeter, vilket visar hur brett däcket är när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (50) representerar däckets profil, det vill säga förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 50% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, vilket är den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (17) är fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Välj rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

HANKOOK KINERGY 4S H740 Sommardäck

155/70R13 75T Hankook Kinergy 4S H740
E C 71
10-12 dagars leverans

1494 kr
Köp nu
HANKOOK KINERGY 4S H740 Sommardäck

145/80R13 75T Hankook Kinergy 4S H740
E E 71
10-12 dagars leverans

1504 kr
Köp nu
HANKOOK KINERGY 4S H740 Sommardäck

165/70R13 83T Hankook Kinergy 4S H740 XL
D C 71snögrepp
10-12 dagars leverans

1538 kr
Köp nu
HANKOOK KINERGY 4S H740 Sommardäck

165/70R14 81T Hankook Kinergy 4S H740
C C 69snögrepp
10-12 dagars leverans

1427 kr
Köp nu

Vem säljer HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av sommardäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Kan jag köra med mina HANKOOK KINERGY 4S H740 sommardäck på vintern?

Att köra med sommardäck på vintern kan vara en farlig beslut. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte utformade för att klara kyla och snö, vilket resulterar i minskat grepp och längre bromssträckor. Att investera i rätt däck för säsongen är avgörande för din säkerhet och för att undvika onödiga risker på vintervägarna.

När får man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars är det tillåtet att byta till sommardäck och använda dem fram till den 30 november, förutsatt att vinterväglag inte förekommer. Vinterväglag anses vara när det finns snö, is, snöslask eller frost på någon del av vägen. Beslut om förekomsten av vinterväglag tas av polisen på plats där du befinner dig.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox