Här köper du dina dubbdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Hankook Dubbdäck

Köp dina Hankook dubbdäck hos ABS Wheels.

Under åren så har deras utbud av hankook dubbdäck ökat i Europa och vunnit ett flertal däcktester. Hankook är ett känt kvalitetsdäck med en unik gummiblandning och ett helt egenutvecklat slitbanemönster som är optimalast för den nordiska vintern. Bland däcktester så brukar hankook oftast ligga i topp då deras resultat skiljer sig från andra däcktillverkare. Välj Hankook dubbdäck, det är en uppstickare som senaste året knutit samarbetsavtal med stora bilmärken såsom bmw, mercedes och andra premium märken.

Mer om Hankook däck

Hankook var det allra första koreanska däckföretaget och det grundades 1941.  Då hette det Chosun Tire Company. Namnet Hankook kom först 1968. Hankook exporterar 80 % av sin försäljning till utlandet och det är idag till cirka 180 länder som däcken säljs till. Företaget tillverkar alla hankook dubbdäck genom att använda sig av de senaste teknologierna och ett internationellt tillverkningssystem. Hankook tillverkar inte bara dubbdäck, utan gör även batterier, lättmetallfälgar och bromsbackar.hankook dubbdäck

Idag tillverkar Hankook mer än 50 miljoner däck om året och flera biltillverkare förses med originaldäck till sina bilar. Hankook är mest kända för sina radialdäck och sina diagonaldäck.

Hankook ligger i framkant när det kommer till att utveckla och tillverka däck anpassade till motorsport och efter att de lanserade sina racingdäck på den amerikanska marknaden har Hankook investerat allt mer och blivit allt mer involverade i motorsport.

Hankook dubbdäck är ett bra val. Du hittar bland annat Hankook W401 Zovak HP, som är ett hankook dubbdäck som ger dig ett bra grepp på snöiga och hala underlag. Det kraftfulla mönstret på detta däck i kombination med block och skåror ger en bra drivförmåga liksom en bra bromsförmåga.

Ett annat hankook dubbdäck är Hankook W409 iPike. Detta däck ger en god bränsleekonomi men även en låg bullernivå. Detta däck har en bra bromsförmåga på snö och isiga underlag. Däcket är särskilt anpassat till vårt klimat och har en flexibel gummiblandning. Mönstret på detta dubbdäck dränerar både vatten och slask.

fancybox