Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Pirelli Friktionsdäck

Bland Pirelli friktionsdäck så hittas dom allra största märkena inom dubbfria däck. Pirelli är den femte största tillverkaren av däck och bland deras sortiment hittar du en mängd friktionsdäck. Friktionsdäck är vinterdäck utan dubbar, men får även användas under andra säsonger. Dock är det lämpligt att du byter till sommardäck. Viktigt att poängtera är att dubbdäck inte får användas året om! . Pirelli har bland annat dessa friktionsdäck;pirelli friktionsdäck

SCORPION ICE & SNOW är ett friktionsdäck från Pirelli som är anpassat till SUV:ar. Däcket erbjuder en prestanda som är enastående vid körning på snö. Med detta däck får du en otrolig körkomfort.  Vill du ha de bästa däcket inom pirelli friktionsdäck så är det Ice Snow du bör köpa. Detta är ett däck som förbättrar din bil, både till utseende och till säkerhet och komfort.

W240 SOTTOZERO SERIE II NN3 XL är det innovativa friktionsdäcket, som är utmärkt för sportiga bilar och kraftfulla sedanbilar. Bra körsäkerhet vid alla typer av vägförhållanden. Däcket har ett asymmetriskt slitbanemönster som förbättrar hela prestandan. Det fungerar även utmärkt på både våta och torra vägbanor.

Chrono Winter är ett riktat friktionsdäck, som är designat specifikt för kommersiella bilar. Fungerar utmärkt i alla vinterförhållanden. Detta däck ger bra skydd på moddplaning och ger dig bra grepp på våta vägar liksom vägar täckta med snö. Friktionsdäcket ger dig även stabila köregenskaper, även om du kör i högre hastigheter. Däcket har lågt rullmotstånd, vilket sparar in på bränsle.

WINTER ICECONTROL är däcket som är utvecklat här i Sverige. Detta för att garanterat kunna möta de krav som den ställs vid under våra vintrar. Med detta däck är du garanterat trygg och säker på is och snö på våra svenska vägar. 

Varför ska jag köpa Pirelli friktionsdäck?

Pirelli är ett välkänt däck märke med många modeller som inte har dubbar eller ha oljor. Bakom varje däck finns ett dussintals forskare och ingenjörer bakom. Konstruktionen och mönstrena som skapas på deras friktionsdäck slår nästan alla deras konkurrenter med hästlängder. Vill du beställa online så kan du göra det här! annars är du jätte välkommen till vår butik i Stockholm på Turbingatan 13 (Märsta)

Det finns givetvis fler Pirelli friktionsdäck du kan välja medan nedan:

fancybox