Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Nokian Friktionsdäck

Nokian friktionsdäck är däck med finsk kvalitet, som är kända för att vara bra däck med hög prestanda. Nokian har friktionsdäck som är väl anpassade till vårt nordiska klimat och hårda vintrar med snö och is. Nokian är känd för sin serie Hakkapeliitta, som finns som både sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck. Bland annat kan du välja mellan dessa däck;nokian friktionsdäck

Nokian Hakkapeliitta R är friktionsdäcket som vann vinterdäcktestet i klassen friktionsdäck som tidningen Vi Bilägare har, både 2011 och 2012. Detta däck är anpassat till Norden och det är ett däck som rullar lätt, sparar på bränslet och ger dig stabila köregenskaper. Även bra på våta underlag. Detta friktionsdäck har utvecklats för alla sorters vinterförhållanden och är ett av de bästa friktionsdäcken på is. Däcket har en ny sorts gummiblandning, som fungerar bra även i kyla och regn. Detta däck ger även en otrolig bra styrrespons.

Nokian WR D3 är ett däck för alla väder. Det ger ett bra grepp på både våta och snöiga vägar. Det är även ett däck som ger bra skydd mot både slask- och vattenplaning. Ett lågt rullmotstånd på detta däck gör att du sparar på både bränslet och miljön. Säkra och bekväma köregenskaper är ett annat plus detta däck har.

Nokian Hakkapeliitta R2 är det dubbfria vinterdäcket som ger dig en säkerhet och komfort som är överlägsen. Det är även ett däck med lågt rullmotstånd och det sparar in på bränslet.

Nokian W+ är ett friktionsdäck som är mer anpassat till Centraleuropas klimat, men fungera även under milda vintrar här i Sverige. Ger bra grepp och lågt rullmotstånd.

Varför ska jag köpa Nokian friktionsdäck?

Nokian har ett bra rykte i däckbranschen och är ett av dom bättre däcken som finns på marknaden. När du köper Nokian köper du inte bara ett bildäck, du köper ett däck som skapats av ingenjörer och forskare. Det här varumärket vinner nästan alltid alla däcktester och har sedan tidernas begynnelse varit en av världens topp tre rankade däck märken. Vi är stolta och glada över att få kunna erbjuda hela Nokians sortiment online och på vår butik i Stockholm. Välkommen in!

Hitta fler däck från Nokian:Nokian Tyres

Nokian dubbdäck
Nokian sommardäck
Nokian friktionsdack

  

Nokian hakkapeliitta
fancybox