NOKIAN WR SNOWPROOF P FRIKTIONSDÄCK


Få dina NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck att hålla längre

För att förlänga livslängden på dina nya NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck och maximera deras prestanda är det viktigt att korrekt ta hand om dem. Följ dessa enkla tips för att förlänga livslängden på dina NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, köra försiktigt, rotera däcken, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Ska man välja dubb eller friktionsdäck?

Står du inför beslutet mellan friktionsdäck och dubbdäck? Här är några starka anledningar att överväga friktionsdäck som det bästa alternativet. Friktionsdäck erbjuder inte bara en tystare och mer bekväm körupplevelse, särskilt på torra vägar, utan deras lägre rullmotstånd kan också öka bränsleeffektiviteten och minska utsläppen, vilket är bra för miljön. Dessutom minskar risken för vägskador, buller och onödiga luftföroreningar. Deras överlägsna prestanda på våta och isiga vägar, tack vare förbättrat vattendränering och grepp, gör friktionsdäck till ett klokt val för både säkerhet och körglädje. Upptäck vårt breda sortiment av NOKIAN friktionsdäck för att göra ett välgrundat och miljövänligt däckval.

Rena däck håller längre

Regelbunden rengöring av fälgar är välkänt, men visste du att det nästan är lika viktigt att hålla dina däck rena, särskilt under vinterhalvåret? Det är avgörande att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som sprutat upp på dina däck från vägbanan. Speciella medel och borstar finns tillgängliga, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera detta med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina NOKIAN-friktionsdäck. Ta hand om dina däck och optimera deras prestanda med enkla underhållsåtgärder. Köp NOKIAN-friktionsdäck för en säker och effektiv körupplevelse.

Förvara dina NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck tort och svalt

Förvara dina NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck på bästa sätt - Förläng deras livslängd: Korrekt förvaring är nyckeln till att förlänga däckens livslängd och bevara deras prestanda. Börja med noggrann rengöring för att avlägsna smuts och vägrester från däcken. Placera dem sedan på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödig deformering och tryck. Förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina friktionsdäck rätt förvaring kan du vara säker på att de kommer vara i toppskick när nästa säsong kommer. Upptäck våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina friktionsdäck året runt.

Kör inte på för gamla friktionsdäck

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan friktionsdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och leda till mer ljud än nya däck. Genom att välja ett nytt NOKIAN-däck kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Sök det bästa friktionsdäcket för din bil från NOKIAN idag.

NOKIAN WR SNOWPROOF P Friktionsdäck

205/55R17 95V Nokian WR SNOWPROOF P XL
C B 69snögrepp
Snabb leverans*

1204 kr
Köp nu
NOKIAN WR SNOWPROOF P Friktionsdäck

225/40R18 92V Nokian WR SNOWPROOF P XL
C B 70snögrepp
10-12 dagars leverans

2136 kr
Köp nu
NOKIAN WR SNOWPROOF P Friktionsdäck

235/45R18 98V Nokian WR SNOWPROOF P XL
C B 70snögrepp
10-12 dagars leverans

2484 kr
Köp nu
NOKIAN WR SNOWPROOF P Friktionsdäck

235/40R18 95V Nokian WR SNOWPROOF P XL
C B 70snögrepp
10-12 dagars leverans

2496 kr
Köp nu
NOKIAN WR SNOWPROOF P Friktionsdäck

255/45R19 104V Nokian WR SNOWPROOF P XL
B B 71snögrepp
10-12 dagars leverans

3138 kr
Köp nu

Finns NOKIAN WR SNOWPROOF P på den svenska marknaden?

ABS Wheels saluför NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck. Vi har alltid lågt pris och ett stort sortiment av friktionsdäck på lager. Tack vare detta har vi snabb leverans till hela Sverige.

Får jag köra med mitt NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck på sommaren?

Ett NOKIAN WR SNOWPROOF P friktionsdäck (även kallat M+S, MS eller all-around) är konstruerat som ett "året runt"-däck, vilket innebär att det kan användas även under sommaren. Det är dock viktigt att vara medveten om vissa faktorer. Däckets gummiblandning är optimerad för kallare vinterväglag och kan därför påverka sommarprestanda. Användning av detta däck på sommaren kan resultera i längre bromssträckor, minskad väghållning, ökad bränsleförbrukning och ökad slitagehastighet. För att uppnå optimal prestanda och säkerhet rekommenderar vi att du överväger att använda särskilda sommardäck när temperaturen stiger.

Vilken tillverkare gör WR SNOWPROOF P?

WR SNOWPROOF P är en däckmodell från NOKIAN.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox