NOKIAN WR SUV 4 FRIKTIONSDÄCK


Stadigare konstruktion med NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck

Sport Utility Vehicles (SUV) är populära fordon som kräver speciella däck för att möta deras unika behov. Med NOKIAN SUV-däck får du prestanda på toppnivå för din SUV. Dessa däck har en robust konstruktion och mönster som ger enastående grepp på olika vägunderlag, från asfalt till grus och terräng. De är speciellt utformade för att hantera den högre vikten hos SUV-fordon och erbjuder oslagbar stabilitet, hållbarhet och komfort under körning. Med deras allsidighet och förmåga att tackla både stadstrafik och off-road-utmaningar, är NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck det perfekta valet för dig som vill maximera din SUVs prestanda. Utforska vårt sortiment av SUV-däck för att ta din körupplevelse till en ny nivå.

Håll dina NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck fria från smuts

Söker du efter ett sätt att förlänga livslängden på dina däck? Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret då asfalt, kemikalier och salt stänker upp på dina däck från vägbanan. Genom att regelbundet rengöra dina NOKIAN-friktionsdäck med antingen speciella medel och borstar eller en vanlig diskborste och diskmedel, kan du förlänga deras livslängd och optimera deras prestanda. Kombinera detta med rätt förvaring och försiktig körning för att säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Välj NOKIAN-friktionsdäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Du kan köra länge på nya däck

Förbättra livslängden på ditt nya friktionsdäck - Nyckelfaktorer att överväga: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive din körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck från ett pålitligt märke, som NOKIAN WR SUV 4, kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att maximera däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Upptäck vårt omfattande sortiment av NOKIAN-friktionsdäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger smidig körning och långvarig prestanda under hela deras livstid.

Hur avgör jag om NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck passar till min bil

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 235/45 R19. Det första numret (235) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (45) representerar däckets profil, vilket är förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 45% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (19) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Förläng livslängden på dina NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck

För att öka livslängden på dina nya NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga friktionsdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

NOKIAN WR SUV 4 Friktionsdäck

255/55R18 109V Nokian WR SUV 4 XL Frikt
C C 73snögrepp
Snabb leverans*

1750 kr
Köp nu
NOKIAN WR SUV 4 Friktionsdäck

315/35R20 110V Nokian WR SUV 4 XL Frikt
C C 75snögrepp
Snabb leverans*

1804 kr
Köp nu
NOKIAN WR SUV 4 Friktionsdäck

295/40R21 111V Nokian WR SUV 4 XL Frikt
C C 74snögrepp
Snabb leverans*

2735 kr
Köp nu
NOKIAN WR SUV 4 Friktionsdäck

315/35R20 110V Nokian WR SUV 4 XL Friktion
C C 75snögrepp
Snabb leverans

3179 kr
Köp nu
NOKIAN WR SUV 4 Friktionsdäck

225/60R18 104H Nokian WR SUV 4 XL Friktion
B C 72
10-12 dagars leverans

2600 kr
Köp nu

Får jag köra med mitt NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck på sommaren?

Ett NOKIAN WR SUV 4 friktionsdäck (även kallat M+S, MS eller all-around) är designat som ett "året runt"-däck, vilket innebär att det kan användas även på sommaren. Dock är detta inte vår rekommendation. Däckets gummiblandning är främst optimerad för kallt vinterväglag. Om du använder det under sommaren riskerar du att uppleva längre bromssträckor, sämre väghållning, ökad bränsleförbrukning och snabbare slitning. För bästa prestanda och säkerhet rekommenderar vi att du väljer sommardäck när temperaturen stiger.

När får jag köra med dubbade friktionsdäck?

Enligt gällande lagstiftning måste vinterdäck användas från den 1 december till den 31 mars, vilket inkluderar utlandsregistrerade fordon. Vinterdäck kan vara både friktionsdäck och dubbdäck. Det är dock inte förbjudet att använda friktionsdäck under sommaren, vilket i praktiken betyder att de kan användas året runt. Det är dock viktigt att vara medveten om att dessa däck har olika egenskaper som är anpassade för specifika väder- och vägförhållanden. För att säkerställa bästa möjliga prestanda och säkerhet är det klokt att välja rätt typ av däck för rätt tid på året.

Från vilken däcktillverkare kommer WR SUV 4?

NOKIAN är tillverkaren bakom däckmodellen WR SUV 4.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox