Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Forgiato Fälgar

När endast det bästa är bra nog för dig så är det Forgiato som levererar. ABS Wheels är stolta över att få representera en av världens bästa fälgtillverkare. Fälgen är en 3-delad fälg i special aluminium och går att få skräddarsydd till din bil, Välj själv vilken ytfinish och  kombination som passar just dig. Denna modell går att få i 19 - 28 tum, och 7-14 tum breda. Just nu har Vi Forgiato Sky, Forgiato Ventosso och forgiato turni i lager. 

Forgiato startade som en litet företag och utvecklades på kort tid till att bli en ledande aktör inom lyxiga fälgar. Från början importerade forgiato sina fälgar av de större jättarna, idag tillhör Forgiato en av världens ledande aktörer inom eftermarknadsfälgar. Forgiato har gjort sig kända för att bygga sina fälgar med exakt precision och noggranhet vilket lett till att dom blivit ledande i branschen inom sin nisch.

Forgiato tillverkar enligt Amerikansk standard och designar sina fälgar enl ”all american way” vilket gör att dom alltid använder sig utav amerikanska delar. Vill du beställa forgiato så gör du det enklast genom att beställa på ABS Wheels, vi har direktkontakt med distributören och kan vid större beställningar även bistå med all typ av hjälp. Forgiato har anpassningsbara och smidda fälgar i olika kombinationer och storlekar, allt för att ge dig som kund den perfekta fälgen.
 

Hitta dina Forgiato-fälgar hos ABS Wheels

Vill du hitta fälgar som kombinerar både lyx och personlig stil? Då ska du kolla in vårt utbud av Forgiato-fälgar. Vi har dem redo för snabb leverans.

Besök ABS Wheels eller ring oss på 08 591 217 77 för att hitta de perfekta Forgiato-fälgarna för din bil. Med Forgiato får din bil en helt ny nivå av stil och kvalitet.
 

Forgiato M fälgar

Forgiato M

19x8.5ET: 40 31600 kr

24800 kr

Köp nu
Forgiato Turni fälgar

Forgiato Turni

20x8.5ET: 38 25870 kr

24900 kr

Köp nu
Forgiato Ventosso fälgar

Forgiato Ventosso

19x9.0ET: 38 25870 kr

24900 kr

Köp nu
Forgiato Sky fälgar

Forgiato Sky

20x10.0ET: 0 32299 kr

24900 kr

Köp nu
  • 1

Lite bilder på olika Forgiato fälgar

Azioni forgiatoFinestro forgiato
fissato forgiatofondare forgiato
ivetos eci forgiatoMaglia forgiato
s202 forgiatos206 forgiato
s216 forgiatoventoso forgiato

Flera populära modeller

Ace fälgar  Advanti fälgar  Dezent fälgar  Dotz fälgar 
 Enzo fälgar  Forgiato fälgar  Image fälgar   
 Msw fälgar  Nitro fälgar  Oxxo fälgar
 Zito fälgar  Csp fälgar
fancybox