Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Alla ACE fälgar och modeller som Edition & Ghost

Ett av United kingdoms största Alu tillverkare av moderna fälgar! Ace har gjort sig kända för sina robusta och innovativa design aspekter på sina hjul. Företaget är marknadsledande inom sin kategori vilket gör varumärket tryggt och säkert. Kör med stil - kör med Ace fälgar! Ace Alloy Wheel grundades 1996 i Taiwan och har idag flera fabriker för att möte den stora efterfrågan på eftermarknadsfälgar, Ace har som mål att ge sina agenter och distributörer den bästa servicen i form av bra kvalité, support och leverans. För dig som är på jakt efter dessa aluminiumfälgar så bör du veta att Ace är ISO9002 och QS9000 certifierade vilket är ett av de bästa certifikaten en fälgtillverkare kan ha.

Aluminiumfälgarna som Ace skapar är byggda för att inspirera, forma och klara av långa transporter. Personalen ägnar stor del av sin tid att forska om nya metaller, material och mönster för att förbättra produktionsprocessen. Ace vill producera Alu fälgar av bästa kvalité och siktar därför år efter år på att förbättra hållbarheten, säkerheten och kvaliten.ACE fälgar
Bakom konstruktionen ligger en avancerad utrustningsmaskin som gjuter fälgarna samtidigt som en CNC bearbetning görs. Ingenjörer kontrollerar hela processen från start till slut och kollar alltid efter felaktigheter. Personalen på Ace kontrollerar hjulen så noggrant att det väljer att använda sig utav marknadens säkraste kontroller. Dom har som mål att Ace Alu fälgar ska kunna klara av alla former av svåra vägförhållanden. Ace finns från 18 tum, 19 tum och 20 tum. Söker du större tum storlekar så kan du mejla eller ringa oss. Vi löser det. I annat fall kan du kika på Aez och Dezent.
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga fälgar som stämmer överens med erat val. Vänligen välj om eller kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande fälgar 08 59121777.
 
Flera populära modeller
Ace fälgar  Advanti fälgar  Dezent fälgar  Dotz fälgar  Enzo fälgar  Forgiato fälgar  Image fälgar  Msw fälgar  Nitro fälgar  Oxxo fälgar  Zito fälgar  Csp fälgar
fancybox