Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Köp Zito Fälgar idag, blixtsnabb leverans med fri frakt!

Zito är kungen bland schyssta fälgar. Förutom en fantastisk design så är Zito en livstilsfälg. Skaparna bakom Zito har tänkt på varenda detalj som går att tänka på!
Med över 20 års erfarenhet av fälgindustrin kan vi nu gladeligen erbjuda hela Zitos utbud i Sverige. ABS Wheels är kända för att producera egna fälgar och samtidigt erbjuda andra fälgmärken. Genom att köpa Zitos utbud på ABS Wheels så garanterar vi dig snabb leverans och fri frakt vid köp av 4st fälgar Zito fälgar. Vi är generalagent för Zito Wheels i Sverige.

 

ZITO Hyper Silver fälgar

ZITO ZF01 Silver

19x11.0ET: 35 2599 kr

2000 kr

Köp nu
ZITO Hyper Silver fälgar

ZITO ZF01 Silver

19x10.0ET: 32 2597 kr

2000 kr

Köp nu
  • 1

Bilder på olika bilar med Zito fälgar
 

Zito dark nightZito xlszito zs15Zito gold
zito zs03bmw med zito fälgarzito zs02zito zs05
Zito bluezito whitezito zs05zito svart
sz05zito aluminiumfälgar zs05bmw suv zito
zito mercedes sportzito zs07zito rödzito audi
zito närbild fälgzito xlszito vit bmwzito mattgrå

 

ABS Wheels är exklusiv partner till flera andra populära modeller

Ace fälgar  Advanti fälgar  Dezent fälgar  Dotz fälgar 
 Enzo fälgar  Forgiato fälgar  Image fälgar  Msw fälgar 
 Nitro fälgar  Oxxo fälgar    Zito fälgar  Csp fälgar
Läs mer

Mer om Zito Wheels och ursprung

Zito har en av världens snyggaste designfälgar, det har etablerat sig internationellt på grund av sin unika och fräscha design. Zito ligger i framkant vad gäller hjul, design och teknik. Att bära Zito fälgar är en livsstil som bara folk med schyssta bilar kan bära.

Zito Wheels (som på svenska blir Zito Fälgar) har över 10 års erfarenhet utav fälg industrin. Zito finns i Europa, USA samt Kina. Eftermarknadsfälgarna som Zito skapar är älskade världen över av stora bilfantaster. Under 2013 så märkte företaget Zito att marknaden saknade ett stort tomrum och ville därför fylla den med fler kvalitetsfälgar, detta är något företaget gjort sedan 2013 fram tills idag. I skrivande stund är det 2016-02-03.

Vem är Zito fälgen för?

Alla som gillar mode & styling. Det tillverkar sina fälgar med hjälp av racing entusiaster. Zito fälgar passar verkligen inte någon vanlig bilmupp, du måste bära en viss klass och en speciell bil för att kunna köra Zito fälgar.  Skämt åt sido, vem som helst kan köpa dessa fälgar utan problem. Men dom kostar en slant så har du en skrot bil bör du inte byta ut dina original hjul mot dessa.

Så här skriver Zito om sin garanti:

"Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en begränsad och stor livslängd på hela 2 år. Finish garantin på våra hjul gäller dock inom rimlig användning. Vi står för kostnaden vid ett reklamationsbyte så länge du följt våra riktlinjer och fått ett OK"

Hur tvättar man Zito Fälgar?

Dessa eftermarknadsfälgar bör du tvätta enligt rekommendationer från tillverkaren. Du ska därför inte använda starka medel som fräter fälgens inre. Bästa sättet är att använda mild tvål och vatten. Tänk dig en nyfödd bebis, man använder oftast milda medel som ”parfymfritt” etc., för Zito så ska du ha milda medel som typ ”bilschampo” dock utan frätande ämnen.

Kan ni leverera Zito i Stockholm, Göteborg & Malmö?

Vi levererar dina zito fälgar inom 48h oavsett var i landet (om produkten finns i lager)

fancybox