Här köper du dina dubbdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Sailun Dubbdäck

Sailun är en relativ ny däcktillverkare, som startade 2002. De vill bidra till utvecklingen av däcktillverkning i Kina samt exportera produkter som är billiga men högkvalitativa. Idag finns Sailun i en ekonomisk utvecklings- och forskningszon i Quingdao. Detta ger dem stor fördel, då de kan samarbeta med universitetet när det kommer till att utveckla de material som används inom däcktillverkning. Bland sortimentet "Sailun dubbdäck" så har man kommit riktigt långt med hjälp av studenter och forskare. Hur som helst så är det framförallt gummit i däcken man strävar efter att utveckla. Universitetet hjälper även till med testning av däcken. Sailun är den första fabriken i Lina som jobbar med att kombinera konstruktion av bildäck och forskning. De vill vara med att skapa nästas generations sätt att tillverka dubbdäck med mera. Det gör att de hela tiden ligger i framkant och kommer med nya idéer och sätt att tillverka och skapa sailun däck på. Just därför är du säker om du köper sailun dubbdäck.
Sailun dubbdäck
Bland annat har de Sailun ICE BLAZER WST1, som är ett Sailun dubbdäck som utvecklats för vårt nordiska klimat och väglag. Däcket har en gummiblandning som är unik, då den innehåller silica och hela 6 raders dubbar!. Det gör att ICE BLAZER WST1 ständigt har ett bra grepp på vägen, oavsett temperatur. Däcket är även utrustat med sex rader dubbar som ger dubbdäcket bra egenskaper på is och snö. Det har även ett mönster som är fyrkantigt, samt designade ränder placerade i en V-formation. Det gör att slask och vatten leds undan samt att däcket får en plogliknande effekt. Du får en stabil, bullerfri körning med detta däck och det uppfyller dessutom Eu's miljökrav.

Med Sailun dubbdäck så får du däck som håller vad de lovar. Du slår även ett slag för miljön, då Sailun försöker i möjliga mån att i alla led, tillverka bildäck som är så miljövänliga som möjligt. Dels i produktionen, men även genom att designa däck som ger lägre bränsleförbrukning. Alla känner väl till myten att "dubbdäck drar mer bensin" vilket inte stämmer och speciellt inte med sailun dubbdäck!

Vill du ha ett bildäck som ger hög körkomfort, har bra egenskaper och som får dig att vara säker på våra vintriga vägar, så är det ett dubbdäck från Sailun du ska satsa på. Var med från start med denna nya typ av däck, där forskning, innovation och tillverkning går hand i hand.

Hitta fler däck från Sailun: sailun logotyp

Sailun sommardäck
Sailun dubbdäck
Sailun friktionsdäck

fancybox