Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Sailun Friktionsdäck

Sailun friktionsdäck erbjuder än så länge bara ett enda friktionsdäck. Det heter Sailun Ice Blazer WSL2 och det är ett rotationsriktat friktionsdäck med bra slask- snö- och våtgrepp.
Sailun friktionsdäckDäcket gör även att du får en tyst och komfortabelt färd med bilen. Gummiblandingen i själva däcket är framtagen för att möta alla krav som ställs för att få säljas inom EU. Denna gummiblandning klarar av den nordiska kylan mycket bra och behåller sina egenskaper och sin flexibilitet även långt under nollgradigt. Alla tre typer av bildäck, som Sailun erbjuder tål alla vår svenska vinter.
De har tagits fram för att klara extrem kyla och olika typer av vinterförhållanden. Framöver kommer säkerligen Sailun att erbjuda långt fler alternativ inom friktionsdäck, så se till att hålla utkik. Till dess får du välja det de har, eller använda dig av dubbdäck. Många som köper Ice Blazer äger oftast en bmw, Volvo, Saab, Mercedes, Volkswagen och Nissan.

Varför ska jag köpa Sailun friktionsdäck? 

Det här är ett av dom bättre friktionsdäcken på marknaden som ligger i nedre premiumsegmentet. Inte lika bra som Nokian och Michelin men mycket bättre än alla lågprisdäck som finns. Sailun är ett säkert däck som körs av alla möjliga bilägare, nya som gamla. Vi har till och med i vissa fall haft lamborghini ägare som kört med Sailun. Underskatta inte däcket på grund av priset! Årligen testas Sailun friktionsdäck av flertalet däcktester, senast kom dom med i Expressens: "bästa budgetdäck"
fancybox