Börja med ditt registreringsnummer

KING MEILER DÄCK GÖRS AV REIFEN HINGHAUS I TYSKLAND 👍 

King Meiler är ett tyskt företag med bas i staden Dissen am Teutoburger Wald. King Meiler tillverkar däck i budgetklassen till personbilar och är kända för att produkterna håller ett bra grepp på körbanan. Däcken är anpassade till europeiska väderförhållanden och lämpar sig därför bra till våra svenska vägar och väglag. 

Företagets rötter sträcker sig över 100 år bakåt i tiden och de arbetar aktivt för att bidra till en bättre miljö. Detta görs bland annat genom att designa däck med lågt rullmotstånd. Det tjänar även du på eftersom det bidrar till lägre bränsleförbrukning. King Meiler erbjuder också regummerade däck vilket är en naturlig del av företagets miljöfilosofi.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Vill du ha mer information om det här däcket?  Läs mer

king meiler däck

De vanligaste däcken från King Meiler (super snygga)😮?

 

FÖRDELARNA MED DESSA DÄCK

  • King Meiler tillverkar bra däck i budgetklassen som ger mycket för pengarna
  • Företaget har ett miljövänligt tänk när de tar fram och utvecklar nya produkter
  • King Meiler däck är anpassade till det europeiska klimatet och både sommar- samt vinterdäcken har ett bra väggrepp

Vilka däck passar din bil?

ÅRET RUNT MED KING MEILER

Vill du slippa skifta däck inför varje sommar- och vintersäsong bör du satsa på helårsdäck. Det gemensamma för helårsdäck från King Meiler är att de upplevs som tysta samtidigt som de ger ett tillräckligt bra grepp på vintervägar. Du behåller kontrollen utan slira även i halt väglag.

Kör du längre sträckor än gemene man bör du överväga att byta däck säsongsvis inför sommar och vinter. Sommardäcken från King Meiler är anpassade för att vara särskilt bra vid temperaturer över sju grader. Företaget har lagt stor vikt vid att kunna erbjuda däck med stor dragkraft samtidigt som det är lättrullat. Mönsterdjupet på sommardäck från King Meier ligger på mellan sex till sju millimeter.

Vi rekommenderar premium

Vårt svenska vinterväglag ställer extremt höga krav på däck. Du måste kunna lita på ditt däck under hala och snöiga förhållanden. King Meiers vinterdäck är utvecklade för att klara tuffare klimat (enl deras sajt). Däremot tror vi på ABS Wheels att PirelliMichelin etc är bättre varumärken för vinterbruk (i Sverige).

Mer om anläggningen och företaget (obs på tyska)

fancybox