Här köper du dina sommardäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Accelera Sommardäck

Accelera sommardäck finns Billigt på: ABS Wheels.

Ett yngre däckföretag som inte tillverkat däck särskilt länge, är PT. Elangperdana däckindustri som är tillverkarna bakom däckmärket Accelera. Det allra första däck som producerades här, gjordes 1996. Företagets fabrik ligger i Indonesien i staden Bogor och är smart placerad cirka tre kilometer från en stor racerbana vid namn Sentul International Circuit. Detta däckföretag må vara ungt, men fabriken har de allra senaste maskinerna och utrustningarna från Europa och de är mycket duktiga på att planera designen på sina Accelera sommardäck. Alla däck av märket Accelera är innovativa, kreativa och framförallt säkra.

Varför investera i Accelera Sommardäck?

När du investerar i ett par Accelera sommardäck så kan du känna dig säker på att du får däck som är högkvalitativa och att dessa däck har fokus på att vara säkra och innovativa. Eftersom av PT. Elangperdana däckindustri har möjlighet att använda en ny utrustning som är mycket avancerad, så kan deras däck hålla detta. Däckföretaget hämtar mycket inspiration och idéer från övriga däcktillverkare i Europa och deras däck, så designen och kvaliteten påminner mycket om de allra största däckfabrikernas däck. För PT. Elangperdana däckindustri är det viktigt att sätta konsumenternas behov och önskemål i fokus och att ta en hänsyn till detta.

Accelera sommardäck och dubbdäck är vad som kallas budgetdäck, det innebär att dessa däck är något billigare att köpa än vad däck av andra märken är. Det innebär dock inte att detta är sämre däck på något vis. Kvaliteten på alla däck är fortfarande hög och företaget ser alltid till att producera däck som är säkra och håller länge. Med däck från Accelera kan du känna dig säker på vägen. Det finns idag däck från detta märke till personbilar, bussar och lastbilar och de fungerar ypperligt på våra vägar och med våra väderförhållanden. Det spelar inte någon roll vad du kör på för underlag eller väg, med Accelera sommardäck eller vinterdäck om det är vinter, så får du ett bra grepp och en bra körupplevelse.

Något gemensamt för Accelera 

Gemensamt för Accelera sommardäck är att du får stabilitet i din körning och en prestanda som är bra. Bra hållbarhet och komfort samt en säkerhet i din körning. Att köpa sommardäck från Accelera är ett smart val. Du får däck till ett bra pris, liksom du får ett däck som fungerar väl på våra svenska vägar. Sommardäck från detta märke presterar bra på alla typer av underlag och det spelar ingen roll om det är torra eller våta vägar. Du behöver inte oroa dig för vattenplaning eller liknande med dessa däck.

Det är viktigt att se till att du har sommardäck på din bil, när det är sommarsäsong. Och vinterdäck när det är vintersäsong. Detta för att det är stor skillnad på sommardäck och vinterdäck när det kommer till sammansättningen i däckens gummi och uppbyggnad. Om du fortsätter köra med sommardäck på vintern, så är det dels farligt, då de inte klarar av snö och halka, dels är det inte bra för däcken. De tål ofta inte kyla och går helt enkelt sönder.

Eftersom däck från Accelera är budgetdäck och kan köpas till bra pris, så kommer din plånbok knappt märka att du investerar i både Accelera sommardäck och vinterdäck.  Se även till att sköta om däcken på ett bra sätt, så håller de dessutom mycket längre. När du byter till sommardäck, så se till att förvara vinterdäcken mörkt och svalt, samt att du tvättat av dem innan, så att inte salt och annat förstör dem.

Tänk på att köpa Accelera däck redan i god tid inför sommarens säsong, så att du enkelt kan byta dina däck.

Mer om mönsterdjup och Accelera

När man har sommardäck på bilen så ska dessa ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm.  Dock är det många experter som rekommenderar att man har sommardäck med 3 mm och uppåt. Ett helt nytt Accelera sommardäck har så mycket som på 8-9 mm i mönsterdjup. Det gör att du kan känna dig säker på vägarna med dessa däck.  De slits inte lika fort, samt att risker för att få vattenplaning med mera är mycket mindre.

Att investera i Accelera sommardäck är något du inte kommer att ångra. Du får bildäck som har hög kvalitet, men till låga priser. Du hittar flera typer och modeller av sommardäck av detta märke. Det spelar inte någon roll vad du har för bil, sommardäck från Accelera kommer att fungera utmärkt! Detta gäller även de vinterdäck från samma märke, så du kan med gott samvete köpa båda typer av däck på en och samma gång, så vet du att du är förberedd inför varje säsong när det är dags att byta däck.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox