Billiga Accelera däck online

Accelera däck kan du köpa billigt hos ABS Wheels, vi levererar omgående!

Accelera är ett av de yngre märkena inom däck. Märket tillverkas av företaget PT Elangperdana Tyre Industry vilka påbörjade produktion 1996 i Indonesien. Sedan dess har utvecklingen gått mycket snabbt och idag exporteras däcket till över 50 olika länder.

Utbudet är brett och de har däck både till personbilar, lastbilar och bussar. Genom att erbjuda så kallade budgetdäck har Accelera blivit ett första val för många som vill ha ett billigt däck utan att för den skull tumma allt för mycket på kvalitén. Företaget har även valt att ta stor inspiration från de större företagen inom denna bransch vilket gör att de hela tiden förbättrar sina produkter i både kvalité, design och säkerhet. Vill man ha ett bättre däck än Accelera men ändå ligga i samma prisklass så bör man kika på Nexen, BF Goodrich och Bridgestone

Accelera däckAccelera

Accelera däck

Exempel på däck från Accelera är:

Alpha – Ett högkvalitativt sommardäck som är tillverkat till personbilar. Genom en sammanfattning av 108 olika recensioner av detta däck gav den amerikanska recensionssidan TyreReview däcket medelbetyg på de flesta punkterna. Detta med 58 poäng av 100. Ett typiskt betyg för budgetdäck. De är billiga och bra – inte dyrast och bäst.

Beta –  Ett touringdäck som överlag fått bättre betyg än Alpha på flera punkter. Gällande bromssträcka på torrt underlag (87/100) och komfort (79/100) gavs mycket höga poäng av TyreReview. 

Accelera Snow Series –  En serie av vinterdäck som är utvecklade för att möta vinterns speciella krav på däck. I denna serie finns bland annat  Accelera Snow XL. I detta fall står inte XL för däckens storlek utan för ”Extra Load” vilket betyder att de klarar av en högre belastning än de andra däcken i samma serie.

Andra märken är Lota och PHI som bägge är sommardäck med hög kvalité och säkerhet. Överlag kännetecknas Accelera av ett lägre pris än många av dess konkurrenter som har däck i samma nivå av kvalité.

fancybox