Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Accelera Friktionsdäck

215/45R17 91V Accelera X-GRIP N XL Friktion

215/45R17 91V Accelera X-GRIP N XL Frik
C C 69
4-6 dagars leverans

977 kr
Köp nu
235/50R18 101V Accelera X-GRIP N XL Friktion

235/50R18 101V Accelera X-GRIP N XL Fri
C C 70
4-6 dagars leverans

1201 kr
Köp nu
  • 1

Accelera är ett däckmärke med så kallade budgetdäck. Det innebär att du som konsument kan köpa friktionsdäck till något lägre pris om du väljer ett budgetmärke. För den sakens skull betyder inte det att dessa däck skulle vara av sämre kvalitet. Det är ofta så istället att de gör allt för att se till att däcken uppfyller säkerhetskraven med mera.

När det kommer till Accelera däck så är sortimentet inte jättestort, men de har en däckserie vid namn Accelera Snow. Detta är ett däck med hög prestation och den har konstruerats med den senaste tekniken för att passa maximal hastighet. Den har även en snygg design och ger dig bra grepp på vintervägarna. Det är ett däck som är anpassad att klara av extrema vinterförhållanden. Ett annat friktionsdäck från Accelera är X Grip. Detta däck passar bra på vintriga vägbanor.

I Sverige och Norden har vi ett klimat där bra däck är ett måste. Med Accelera får du ett däck som gör dig trygg på vägen för en billig peng.

Ett friktionsdäck kan du använda året om, men eftersom det är särskilt anpassat för att fungera bra under vintern, så är det en bra idé att även investera i ett par sommardäck. Dock kan du vänta med att byta över från friktionsdäck till sommardäck till när du vill, då du inte behöver styras av några datum. Om du kör mycket på isiga underlag, så är det en god idé att fundera på om du istället ska satsa på dubbdäck från Accelera.

Hitta fler däck från Accelera:Accelera friktionsdäck

Accelera sommardäck
Accelera dubbdäck
Accelera friktionsdäck

fancybox