Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Vredestein Friktionsdäck

Tillverkar Vredestein friktionsdäck? ja! Det holländska märket har ett stort utbud när det kommer till friktionsdäck. Ett friktionsdäck är samma sak som ett bildäck utan dubbar och är främst avsedd för vinterkörning. Dock kan man i Sverige använda ett friktionsdäck året om. Vredstein fokuserar mycket på säkerhet och det märks på deras däck.Vredestein friktionsdäck

Bland Vredsteins friktionsdäck hittar du bland annat dessa;

Snowtrac 3 är ett av Vredsteins bästa friktionsdäck. Du får ett optimalt grepp på vinterväglag, tack vare att hela däckets bredd nyttjas. Däcket slits jämnt, så prestationen finns hela tiden kvar. Detta däck har även bra vinteregenskaper och bra grepp på både torra och våta vägbanor.

Arctrac är friktionsdäcket som är konstruerat för att klara av extrema förhållanden och vägar med både is och snö. Du får med detta däck även ett extra bra grepp tack vare en vinklad 3D-axelprofil i kombination med fåror i olika steg.

Wintrac Xtreme är ett friktionsdäck och det första däck som utvecklats ihop med Giugiaro Design. Detta är ett högpresterande däck för vintern med kursstabilitet och styrprecision. Däcket ger bättre grepp på ytor som är våta och ger en bra vattenplaningsstabilitet. Även bra prestanda när det gäller snö och is.

Varför ska jag köpa Vredestein friktionsdäck?

Genom att köpa ett däck från det här varumärket så sparar du pengar, du kan spara upp till 40% om du jämför det här däcket med ett premiumdäck. Vredestein har gjort sig kända för att årligen producera och tillverka miljontals däck som de säljer världen över. I Sverige brukar bmw, Volkswagen och Volvo ägare köpa Vredestein när de är på jakt efter ett sett billigare friktionsdäck.  Vi finns i Stockholm och kan leverera däcken samma dag om du beställer innan klockan 09:00. Vi samarbetar med Postnord, DHL & klarna och kan därför erbjuda dig bra delbetalningslösningar och snabba leveranser. 

fancybox