Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Falken Friktionsdäck

Den unge däcktillverkaren!

Falken är en relativ ung däcktillverkare om man jämför med andra stora märken. Deras fokus ligger främst på motorsporten, där de kommit långt i utvecklingen av friktionsdäck. När det gäller falken friktionsdäck, så har Falken ett par varianter att erbjuda. Bland annat Falken ESPIA EP-Z. Detta är ett vinterdäck som ger bra grepp vid alla typer av väder och fungerar utmärkt under extrema väderförhållanden. Däcket har specialdesignats och har en gummiblandning som greppar is och snö på ett mycket bra sätt. Detta däck är ett bra val för att bekämpa moder naturs nyckfulla idéer.Falken friktionsdäck

Ett annat friktionsdäck från Falken är Falken Eurowinter HS-449, som efterträder Falken Eurowinter HS-439. Detta däck är perfekt för vinterförhållanden och innehåller en gummiblandning med silica, vilket ger ett extremt bra väggrepp. Däcket fungerar även bra på torra vägar liksom våta vägbanor. Däcket har designats så att slask, snö och vatten transporteras bort och ger dig en säkrare färd och mindre risk för vattenplaning.

Falken friktionsdäck fungerar mycket bra på våra svenska vägar vintertid. Vår vinter kan vara full av faror, då vädret växlar. Ena stunden kan det vara torr väggbana, för att i nästa stund regna och ovanpå det kan det bli blixthalka. Att se till att ha däck som håller måttet och tar dig fram säkert är ett måste under den svenska vintern. Med Falken däck kan du känna sig säker på att du tar dig fram. Vill du ha något säkrare alternativ så bör du kika på dubbdäck som till skillnad från sommardäck och friktionsdäck har dubbar som skyddar bilen extra mot halka.

Hitta fler däck från Falken:falken logotyp

Falken sommardäck
Falken dubbdäck
Falken friktionsdäck
 

falken

fancybox