Här köper du dina dubbdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Falken Dubbdäck

Hitta Falken dubbdäck billigt

Oavsett om du kör en vanlig bil, minibuss eller SUV så passar Falken däcken dig, Falken vinterdäck är välbeprövade däck som funnits i många år på marknaden. Dessa däck klarar av svåra väderförhållanden, dåliga vägar, minusgrader och snö. Falken är ett märkesdäck som ger dig dom absolut bästa möjligheterna för en god körglädje, bra säkerhet och grym komfort!

Mer om Falken däck

Falken är en däcktillverkare som ägdes av Ohtsu Tire and Rubber men båda ingår numer i Sumitomo Rubber Industries, (SRI). Sumimoto Rubber Industries är i sin tur ett japanskt företag. Falken däck började tillverkas i Osaka, Japan år 1983. Redan två år efter att man hade börjat tillverka Falken däck så började däcken exporteras. Först till USA, för att sedan fortsätta ut i Europa. Idag är Falken ett känt märke och har sin fokus främst på produkter med så kallad Ultra High Performance.

Falken använder sig av tekniker och standarder som utvecklats och används inom motorsporter och det för att Falken dubbdäck ligger långt fram i utvecklingen. De utvecklar och förbättrar sina produkter enligt de senaste teknikerna hela tiden.

Falken däck har, förutom högpresterande bildäck, ett mycket brett utbud av däck till personbilar, lastbilar och fyrhjulsfordon. Inom Ultra High Performance-däck finns ett brett sortiment av däck med kvaliteter som utvecklats med hjälp av tekniker från professionella motorsporter. Falken är idag även leverantör av originalutrustning till flera bilmärken. Bland annat Subaru, Suzuki och Daihatsu.

Falken har flera kategorier inom dubbdäck och friktionsdäck. Bland annat;

  • Falken Eurowinter HS-439
  • Falken ESPIA EP-Z
  • Falken LA/SL S112

Falken dubbdäck är däck som är innovativa och moderna. Deras mönsterdesign är utvecklad för att ge ett jämnare slitage. Falken dubbdäck är däck som ger dig en bättre körkomfort och högre säkerhet, genom hela däckets livslängd.

 

FALKEN Espia Ice Dubbdäck

175/70R14 88T Falken Espia Ice XL Dubbat 2016
Snabb leverans*

559 kr
Köp nu
  • 1

Hitta fler däck från Falken: falken logotyp

Falken sommardäck
Falken dubbdäck
Falken friktionsdäck

fancybox