Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Dunlop Friktionsdäck

Många olika friktionsdäck att välja mellan!

Ett av världens mest kända däckmärken är just Dunlop däck. De har funnit med redan sedan däcket uppfanns och har sedan dess utvecklats och kan idag erbjuda däck med bra kvalite och prestanda. Dunlop friktionsdäck har flera modeller att erbjuda, bland annat dessa;

Dunlop GrandTrek SJ6 är perfekt för extrema vinterförhållanden och ger bra grepp vid vinterväglag. Detta däck skyddar även mot vattenplaning och fungerar utmärkt i alla typer av terräng. 

Dunlop SP Ice Sport är ett högprestandadäck, anpassat för nordiska vinterförhållanden. Bra bromsförmåga på både is och snö. Ger dig en säker körning och fungerar på alla sorters underlag.

Dunlop GrandTrek WTM3 är ett friktionsdäck för SUV:ar som ger ett kraftfullt grepp på alla väglag.

Dunlop SP Winter Sport 3D är däcket som fungerar för vårt oförutsägbara väder vi har på vintern. Det ger dig en bra körbarhet i alla typer av väder och fungerar lika bra på våta vägbanor som torra vägar. Detta däck motverkar även vattenplaning.Bildresultat för dunlop friktionsdäck

Dunlop SP Winter Response ger dig en balanserad prestanda på våta vägar likväl som när det är is eller snö. Bra väggrepp både på snö och i kallt väder. Ger dig en säker körning.

Dunlop Winter Response 2 är det perfekta friktionsdäcket för alla typer av personbilar. Det ger dig en säker bromsförmåga under alla typer av vinterförhållanden. Även bra köregenskaper på våta underlag. Detta däck har även ett enastående kurvgrepp.

Dunlop Winter Sport 5 har ett överlägset grepp i sidled på underlag som är hala. Högre prestanda på snöiga vägar och motverkar vattenplaning på våta vägbanor.

Dunlop SP LT60 är ett däck för alla väder, då det fungerar bra i regn, snö, lera eller torrt väder. Ger bra grepp under svåra förhållanden och motverkar vattenplaning. Detta däck är anpassat till SUV:ar

Varför ska man köpa dunlop friktionsdäck?

Som kund ställer man sig alltid den eviga frågan; vilket friktionsdäck ska jag köpa och hur vet jag om jag köper rätt? genom att köpa ett sett dunlop friktionsdäck lovar vi dig att du aldrig kommer att bli missnöjd. Det här varumärket tillverkar sommardäck, friktionsdäck och dubbdäck. Bland varje bildäck så finns det forskare och ingenjörer med flera års erfarenhet, dunlop är ett säkert alternativ som oftast köps av bmw, volkswagen, mercedes och volvo ägare.

Hitta fler däck från dunlop: dunlop logotyp

Dunlop dubbdäck
Dunlop sommardäck
Dunlop friktionsdäck
 

dunlop bil

fancybox