Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Bridgestone Friktionsdäck

Bridgestone är ett av världens största däcktillverkare

Bridgestone är världens största tillverkare av däck i världen har ett bra utbud när det kommer till friktionsdäck. Detta däck kan användas året om, men lämpar sig bäst under vinterhalvåret. Detta är för att ett friktionsdäck annars kan slitas ut snabbare. Bridgestone friktionsdäck är tillverkade för att klara av vårt nordiska klimat på ett bra sätt. Vi har ett ganska tufft vinterklimat i Sverige och då krävs det att man satsar på bra däck, som klarar av kylan, likväl som vägbanorna.Bridgestone friktionsdäck

I Bridgestones sortiment av friktionsdäck hittar du bland annat;

Blizzak är en serie med vinterdäck, både med och utan dubbar (friktionsdäck). Gemensamt alla friktionsdäck av typen Blizzak är att de alla är lämpade för vägar med is och snö. De ger dig en maximal kontroll och dessutom kortare bromssträckor när det är blött eller slaskigt ute. Detta friktionsdäck finns till både personbilar och SUV och det är ett däck som gör att du kan känna dig säker ute på vägarna, oavsett väglag.

W810 är friktionsdäck främst för så kallade nyttofordon. Det innebär fordon som tar last av något slag. Detta däck fungerar bra på snöiga vägar, men även torra och våta underlag.

Oavsett vilken modell av Bridgestone friktionsdäck du väljer så får du ett däck som är lämpad att användas ute när det är mycket snö och is. De fungerar även bra på vägar som är både torra och våta. Idag räknar man med att ungefär var femte bil, använder sig av däck från Bridgestone. Bara det säger ju vilken kvalitet dessa däck innehar.

Varför ska jag köpa Bridgestone friktionsdäck?

Varumärket Bridgestone tillhör ett av världens största däckmärken och har många års forskning bakom sig. Varje friktionsdäck från Bridgestone skapas med kärlek och omsorg, till skillnad från konkurrenterna så kostar oftast bridgestone friktionsdäck 10-25% mindre. En fördel med Bridgestone är deras stora passion för säkerhet och komfort! Många utav våra kunder som handlar något av bridgestone produkter äger oftast bilar som bmw, Volvo, Audi, Saab, Mercedes, Kia, Nissan och Volkswagen.
fancybox