Kinforest däck till billiga priser

Däckmärket Kinforest tillverkas av företagsgruppen Kinforest Tyre CO LTD som har sitt säte i Kina. De har utöver Kinforest även märket Mayrun och Dailway. Det är framförallt märkena Kinforest och Dailymay där det största utbudet finns.

Under märken Kinforest finns bland annat följande modeller:

Kinforest KF550 – Ett sommardäck som utvecklats med en ny teknik vilket skapar utmärkt fäste oavsett om det är fuktig eller torr körbana. Däcket har även förbättrats gällande stoppsträcka och ljudnivå. Genom optimal design på mönstret minimeras även risken för vattenplaning.

Kinforest UHP KF 550 – UHP står för Ultra High Performance och därmed är det ett däck med högre kvalité och prestanda än standarddäcken. Detta utan att priset för den skull går upp allt för mycket. Här fås ett högpresterande däck till ett lågt pris.

Kinforest SUVKF717 – Ett däck som har samma grund som övriga däck men som är speciellt framtagen för att möta de extra påfrestningar ett däck får när det är monterat på en SUV. Bland annat finns här större stabilitet och bredare däck och därmed ett annat mer passande däckmönster.

Kinforest Wildclaw A/T – Ett däck som passar utmärkt att använda off-road även om det även går att ha på annat underlag. Framförallt är det grövre och har rejält mönsterdjup som minskar risken för vattenplaning och ökar framkomlighet. Vill du köra var du vill – när du vill. Då är däcken Wildclaw passande.

Systemärket Dailway

Några vinterdäck finns inte i märket Kinforest. Däremot finns dessa hos ”systermärket” Dailway med modellen Dailway 501. Detta är ett friktionsdäck som är anpassat för att möta väglag med snö och is. Det kan vara ett bra alternativ i städer och där det inte är speciellt mycket snö på vägarna. Är det i norra Sverige som vinterdäcken ska användas rekommenderas istället dubbdäck då dessa ger ett betydligt bättre fäste när underlaget främst består av is och snö. Hos Dailway finns även däck som är speciellt framtagna för lätta lastbilar samt modeller som passar till arbetsmaskiner som lastmaskiner, dumpers och liknande. Det här är däck i "mellan" klassen och bör inte jämföras med "premium" klassen som exempelvis Nokian, Goodyear, Michelin och Continental.

Välj nedan för att komma till de olika modellerna

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox