Här köper du dina sommardäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Apollo Sommardäck

Apollo däck har säkerhet som högsta prioritering på alla sina sommardäck och tar därför endast fram sommardäck med bra däckmönster.Apollo sommardäck
Modellen Aspire 4g har en hastighetskod på W/Y och en bred yttre axel som får mellanliggande spår att klara av torra underlag. Aspire 4g har också breda runtomgående däckspår för att minska ner riskerna med vattenplaning. Det här spåret tog Apollo fram för att ge bättre fäste på våta väglag. Mittribban och tryckfördelningen på däcket är optimerat för att klara av olika styrprecisioner och tryck. Aspire 4g innehåller hög styren SBR förening/kiseldioxid för att fästa bra på våta och torra väglag. Skidprofilen har tagits fram för att kunna ge maximal kurvtagningsprestanda. Det här är ett av Apollos bästa sommardäck! Bäst av allt LÅG ljudnivå och låg slitage.
Amazer 3g är deras andra sommardäck som skapats som ett bränsleeffektivt sommardäck. Hastighetsbetyget = T. Lång livslängd och låg ljudnivå. Många som väljer det här bildäcket gör det på grund av bränslebesparingen.

Bra att tänka på vid köp av Apollo sommardäck
Vid körning på en rak sträcka så bör du kontrollera om bilen drar åt höger eller vänster sida. Om det gör det kan det bero på felinriktning. Skulle du märka av att ditt bildäck slits ojämnt så kan det bero på att du har alldeles för mycket luft.

Mer däck från Apollo

Apollo sommardäck
Apollo friktionsdäck
fancybox