Börja med ditt registreringsnummer

Apollo däck är en av världens bästa tillverkare! 

Apollo däck är en av världens främsta däcktillverkare med stora intäkter på hela 2,5 miljader euro per år. Apollo grundades 1976 och har haft anläggningar sedan dess på ett flertal ställen i världen. Företaget tillverkar sina däck i Nederländerna och Sydafrika. Oroar du dig över att köpa dåliga däck? Köp Apollo däck så garanterar vi dig att du köper bra däck.
Apollo Tyres som det heter har idag planer på att bli världens 10:e däcktillverkare 2016. Nyligen så har Apollo velat köpa det amerikanska däckmärket Cooper däck, affären har dock inte gått igenom av juridiska skäl.
Apollo däck
Förutom att det tillverkar fantastiska däck så tillverkar också Apollo till personbilar, lastbilar, truckar, bussar och även cyklar. Beställ Apollo däck idag genom ABS Wheels så garanterar vi dig en snabb leverans. För dig som inte vill beställa online så går det även bra att besöka vår lokala butik nära Arlanda flygplats.
Visste du att Apollo säljer för närvarande ca 30.000 däck per månad i Europa, det motsvarar ca 360000 däck per år. Däckfabrikerna som producerar däcken ligger i Nederländerna och i Ungern. Den mest aktiva anläggningen ligger i Nederländerna. År 2017 planerar man att utöka sin tillverkning. 
Auto motor & sport har beskrivit Apollo:
"Apollo överraskar positivt. Däcket hade det bästa bromsgreppet i testet på vått underlag." Vidare anser tidningen att däcket inte har "några direkta svagheter".

Vill du istället ha däck i premiumsegmentet så bör du kika på Continental, Goodyear, Nokian, Michelin och Hankook.

Välj vilken typ av körning nedan:
fancybox