SAILUN ATREZZO SVR LX SOMMARDÄCK


Ett nytt SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck är bättre än ett lagat!

När du överväger att reparera dina gamla däck kontra att köpa ett nytt SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck finns det flera fördelar med det senare alternativet. Genom att investera i nya sommardäck från SAILUN ATREZZO SVR LX kan du uppleva ökad säkerhet på vägarna med optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan vara tillfälliga lösningar och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som ett helt nytt sommardäck. Dessutom har SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket kan spara pengar på lång sikt. Dessutom erbjuder nya däck garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Så investera i ett nytt SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck för en smidigare och mer tillförlitlig körupplevelse.

Rena däck håller längre

Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Särskilt under vinterhalvåret är detta av största betydelse. Att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som stänker upp på dina däck från vägbanan är avgörande för deras prestanda och livslängd. Det finns speciella medel och borstar avsedda för ändamålet, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att regelbundet rengöra dina SAILUN-sommardäck och kombinera det med rätt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga deras livslängd. Ta hand om dina däck på bästa sätt och se till att de ger dig en säker och effektiv körupplevelse. Köp SAILUN-sommardäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Sommardäck med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - Extra skydd och hållbarhet för dina hjul! Upptäck däck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa sommardäck har en extra gummiplastkant längs sidorna som ger ett effektivt skydd för fälgarna mot trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket träffar en kant absorberar fälgkantsskyddet stöten och hindrar fälgen från att repas eller bucklas. Resultatet är en förlängd livslängd för både däck och fälgar, samt en extra säkerhetsnivå för ditt fordon. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Välj kvalitet för en bekymmersfri körupplevelse!

Förvara dina SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck tort och svalt

Förvaring av SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck - Så förlänger du deras livslängd: För att ge dina däck den längsta möjliga livslängden och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Ta första steget genom att noggrant rengöra däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Därefter är det viktigt att placera däcken på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken, eftersom onödigt tryck kan deformera dem. Istället bör du förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring, kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong kommer. Utforska våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

Du kan köra länge på nya däck

Förbättra livslängden på ditt nya sommardäck - Nyckelfaktorer att överväga: Livslängden för ett nytt däck påverkas av flera faktorer, inklusive din körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Ett högkvalitativt däck från ett pålitligt märke, som SAILUN ATREZZO SVR LX, kan förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller ännu längre, vilket ger flera års användning vid normal körning. För att maximera däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Upptäck vårt omfattande sortiment av SAILUN-sommardäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger smidig körning och långvarig prestanda under hela deras livstid.

SAILUN ATREZZO SVR LX Sommardäck

255/30R22 95V Sailun ATREZZO SVR LX M+S 2022
D D 73
Snabb leverans*

1615 kr
Köp nu
SAILUN ATREZZO SVR LX Sommardäck

295/45R20 114V Sailun ATREZZO SVR LX M+S 2023
C D 75
Snabb leverans*

1882 kr
Köp nu
SAILUN ATREZZO SVR LX Sommardäck

305/50R20 120V Sailun ATREZZO SVR LX M+S 2022
C D 75
Snabb leverans*

2151 kr
Köp nu

Får jag köra med mina SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck i vinterväglag?

Att köra med sommardäck på vintern kan vara en farlig beslut. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte utformade för att klara kyla och snö, vilket resulterar i minskat grepp och längre bromssträckor. Att investera i rätt däck för säsongen är avgörande för din säkerhet och för att undvika onödiga risker på vintervägarna.

Hur länge håller ett SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck från 2024?

Ett typiskt sommardäck har en genomsnittlig livslängd på 4000-5000 mil, men det finns flera variabler som påverkar detta. Faktorer som ditt körsätt, hur du förvarar däcket under perioder då det inte används, hjulinställningen på din bil och korrekt däcktryck är exempel på element som kan påverka hur länge däcket håller.

Finns SAILUN ATREZZO SVR LX på den svenska marknaden?

Du kan köpa dina SAILUN ATREZZO SVR LX sommardäck här hos oss på ABS Wheels. Vi har alltid ett stort sortiment av sommardäck på lager. Alltid med låga priser och snabba leveranser.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox