GOODYEAR EAGLE TOURING SOMMARDÄCK


Skydda fälgen med fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - För extra skydd och hållbarhet på vägarna! Däck med fälgkantsskydd, även kallade "rim protection" eller "flange protectors," är utformade med en extra gummiplastkant längs däckets sida. Denna smarta funktion syftar till att skydda fälgen från skador vid kontakt med trottoarkanter eller hinder på vägen. Fälgkantsskyddet absorberar stötar och förhindrar repor eller bucklor på fälgen, vilket förlänger både sommardäckens och fälgens livslängd. Säkerhet och långvarighet blir ett extra plus för dina hjul under körning. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Upptäck sortimentet från GOODYEAR för ett tryggare och mer hållbart köräventyr!

Hur vet jag om GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck passar på min bil?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 235/45 R19. Det första numret (235) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (45) representerar däckets profil, vilket är förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 45% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (19) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Alla 4:a däck bör vara samma fabrikat

Det är dåligt att blanda olika fabrikat av sommardäck på ett fordon av flera anledningar. Varje däcktillverkare har sina unika design- och materialspecifikationer som påverkar däckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat kan du få ojämn slitage och försämrad hantering, vilket påverkar fordonsstabiliteten. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet är det bäst att använda sommardäck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen.

Öka livslängden på dina GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck

För att öka livslängden på dina nya GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Kör säkert med nya GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya sommardäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya sommardäck. Dessutom har GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

225/55R19 103H Goodyear EAGLE TOURING X
B C 71
9-11 dagars leverans

2177 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

235/60 HR20 TL 108H GY EAGLE TOURING * XL
B B 70
5 arbetsdagars leverans.

2495 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

275/45R19 108H Goodyear EAGLE TOURING X
B C 72
9-11 dagars leverans

2472 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

265/45R20 104V Goodyear EAGLE TOURING N0 FP
B C 72
9-11 dagars leverans

3507 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

255/45R20 105W Goodyear EAGLE TOURING X
B B 71
8-10 dagars leverans

3546 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

255/45R20 105W Goodyear EAGLE TOURING X
A B 71
8-10 dagars leverans

3546 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

255/50R21 109H Goodyear EAGLE TOURING X
B B 71
9-11 dagars leverans

3760 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE TOURING Sommardäck

255/45R20 105W Goodyear EAGLE TOURING X
A B 71
20 dagars leverans

3365 kr
Köp nu

När får man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars kan du byta till sommardäck och ha på dessa fram till 30 november såvida vinterväglag inte råder. Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

Vem producerar EAGLE TOURING?

Detta detta sommardäck tillverkas av GOODYEAR.

Hur långt räcker ett GOODYEAR EAGLE TOURING sommardäck från 2024?

Ett typiskt sommardäck har en genomsnittlig livslängd på 4000-5000 mil, men det finns flera variabler som påverkar detta. Faktorer som ditt körsätt, hur du förvarar däcket under perioder då det inte används, hjulinställningen på din bil och korrekt däcktryck är exempel på element som kan påverka hur länge däcket håller.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox