GOODYEAR EAGLE LS-2 SOMMARDÄCK


Blanda inte GOODYEAR sommardäck med andra fabrikat

Undvik att blanda olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar sommardäckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det starkt att använda däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj sommardäck från samma tillverkare för bästa resultat på vägarna.

Lagade sommardäck är aldrig lika säkra som nya sommardäck

Att köpa ett nytt GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck istället för att reparera det gamla har flera fördelar. För det första, nya sommardäck ger ökad säkerhet på vägen eftersom de erbjuder optimalt grepp och stabilitet. Reparationer kan ibland bara vara temporära lösningar och kan inte garantera lika pålitlig prestanda som ett helt nytt sommardäck. För det andra, nya GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck har oftast längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket kan spara pengar på lång sikt. Dessutom kommer nya däck med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Att välja att investera i ett nytt GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck kan ge dig en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Fälgkantsskydd på sommardäcken

Däck med fälgkantsskydd - Extra skydd och hållbarhet för dina hjul! Upptäck däck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa sommardäck har en extra gummiplastkant längs sidorna som ger ett effektivt skydd för fälgarna mot trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket träffar en kant absorberar fälgkantsskyddet stöten och hindrar fälgen från att repas eller bucklas. Resultatet är en förlängd livslängd för både däck och fälgar, samt en extra säkerhetsnivå för ditt fordon. Letar du efter sommardäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Välj kvalitet för en bekymmersfri körupplevelse!

Däck har ett hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Hur viktigt är det för din säkerhet och prestanda på vägarna? Ett däcks hastighetsindex är en kod som anger den maximala tillåtna hastigheten för däcket. Detta kodas som en bokstav i kombination med sommardäckets storlek, som i exemplet "255/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet, standardiserad enligt internationella regler. Till exempel representerar "V" en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja GOODYEAR däck med rätt hastighetsindex, som matchar eller överstiger fordonets topphastighet, är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet under körning. Utforska vårt sortiment av GOODYEAR-sommardäck för att hitta de som passar bäst för din körstil och behov.

Få ut mer av dina GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck

För att öka livslängden på dina nya GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck och optimera deras prestanda är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några enkla tips för att förlänga livslängden på dina GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck regelbundet kontrollera däcktrycket, rotera däcken, köra försiktigt, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga sommardäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en trygg och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

245/50R18 100W Goodyear EAGLE LS-2 *RSC
D C 71
9-11 dagars leverans

2576 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

255/50R19 103V Goodyear EAGLE LS-2 N0 FP
C C 71
9-11 dagars leverans

2700 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

235/55R19 101V Goodyear EAGLE LS-2 N0 FP
B C 70
8-10 dagars leverans

2716 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

235/45R19 95H Goodyear EAGLE LS-2 FP ROF
C B 71
9-11 dagars leverans

2940 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

265/50R19 110V Goodyear EAGLE LS-2 XL N1 FP
B B 72
9-11 dagars leverans

3161 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE LS-2 Sommardäck

245/45R19 102V Goodyear EAGLE LS-2 XL *
D C 71
9-11 dagars leverans

3971 kr
Köp nu

Får jag köra med mina GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck i vinterväglag?

Det kan vara riskabelt att använda sommardäck under vintern. De mjukare gummiblandningarna i sommardäck är inte anpassade för kyla och snö, vilket leder till minskat väggrepp och längre bromssträckor. Att välja rätt däck för årstiden är kritiskt för att säkerställa din säkerhet och undvika onödiga faror på vinterföre.

Vilket lufttryck bör jag ha i mina GOODYEAR EAGLE LS-2 sommardäck?

Generellt kan man säga att bildäck bör ha ett tryck på ungefär 2.5 bar (eller 250 kpa) men det är helt beroende på vilken bil du kör samt däckets dimensioner men även hur tungt du planerar att lasta spelar in. Följ alltid biltillverkarens rekommendationer. Du hittar dem oftast i din bils instruktionsbok eller tryckta i tex tanklocket eller på B-stolpen

När bör man byta till sommardäck 2024?

Efter den 31 mars kan du byta till sommardäck och ha på dessa fram till 30 november såvida vinterväglag inte råder. Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox