GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC SOMMARDÄCK


Underhåll dina GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck

Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Särskilt under vinterhalvåret är detta av största betydelse. Att avlägsna asfalt, kemikalier och salt som stänker upp på dina däck från vägbanan är avgörande för deras prestanda och livslängd. Det finns speciella medel och borstar avsedda för ändamålet, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att regelbundet rengöra dina GOODYEAR-sommardäck och kombinera det med rätt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga deras livslängd. Ta hand om dina däck på bästa sätt och se till att de ger dig en säker och effektiv körupplevelse. Köp GOODYEAR-sommardäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Tort och svalt - så ska dina GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck förvaras

Förvaring av GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck - Så förlänger du deras livslängd: För att ge dina däck den längsta möjliga livslängden och bibehålla deras prestanda är korrekt förvaring avgörande. Ta första steget genom att noggrant rengöra däcken för att avlägsna smuts och vägrester. Därefter är det viktigt att placera däcken på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken, eftersom onödigt tryck kan deformera dem. Istället bör du förvara dem stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina däck rätt förvaring, kan du känna dig trygg att de är i toppskick när nästa säsong kommer. Utforska våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina sommardäck året runt.

Nya sommardäck från GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC räcker länge

Livslängden på ett nytt sommardäck beror på flera faktorer, inklusive körstil, körförhållanden och däckets kvalitet. Generellt sett har ett högkvalitativt nytt däck en förväntad livslängd på cirka 50 000 till 80 000 kilometer, eller mer. Detta innebär att med normal körning kan ett nytt däck hålla i flera år. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att utföra regelbunden däckunderhåll, inklusive korrekt lufttryck, rotation och balansering. Ett väl omhändertaget GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck kan ge en säker och pålitlig körupplevelse under dess livstid.

Kör inte på slitna sommardäck

Att köra med slitna sommardäck är högst riskabelt och ökar faran för olyckor på vägen. När sommardäcken blir slitna minskar deras grepp på vägbanan och risken för att tappa kontrollen över fordonet ökar, särskilt på våta och hala vägar. Bromssträckan förlängs, vilket minskar reaktionstiden och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna sommardäck leda till ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli fast på avlägsna platser. Säkerheten måste alltid ha högsta prioritet när vi är ute och kör på vägarna.

Vad avgör om GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck passar på mina fälgar?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är genom att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 215/55 R16. Det första numret (215) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (55) representerar däckets profil, det vill säga förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 55% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, vilket är den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (16) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

GOODYEAR 205/50R16 87Y EAGLE F1
Omgående leverans
Endast 1 går att beställa

815 kr
Köp nu
ABS Däck i lager
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

215/35R18 84W Goodyear EAGLE F1 ASYMMET
D A 71
8-10 dagars leverans

1641 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

235/50R17 96Y Goodyear EAGLE F1 ASYMMET
D C 69
8-10 dagars leverans

2228 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

235/35R19 87Y Goodyear EAGLE F1 ASYMMET
D B 71
8-10 dagars leverans

2352 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

255/30R19 91Y Goodyear EAGLE F1 ASYMMET
D B 72
9-11 dagars leverans

3006 kr
Köp nu
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC Sommardäck

265/35R19 94Y Goodyear EAGLE F1 ASYMMET
D B 71
8-10 dagars leverans

3139 kr
Köp nu

Får jag köra med mina GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck under vintermånaderna?

Att köra med sommardäck under vinterförhållanden kan vara ett riskabelt val. Dessa däcks mjukare gummiblandning är inte ämnade för att hantera kyla och snö, vilket resulterar i minskat grepp och längre bromssträckor. Att istället investera i rätt typ av däck för säsongen är av största vikt för att säkerställa din säkerhet och för att undvika onödiga faror på vintervägarna.

Vad kostar ett GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck?

Vi tillämpar dynamisk prissättning och övervakar ständigt marknaden för att erbjuda de bästa priserna. Tillsammans med våra omfattande inköp kan vi erbjuda dig som kund det mest förmånliga priset för dina GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC sommardäck. Genom våra stora inköp ser vi också till att vi alltid har generösa lagerförhållanden, vilket ger korta leveranstider och hög tillgänglighet.

Vilken tillverkare gör EAGLE F1 ASYMMETRIC?

Modellen EAGLE F1 ASYMMETRIC tillverkas av GOODYEAR.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox