DIVERSEN fälgar Bilden är en referensbild. Storlek, bredd och inpressning kan påverka djup och utseende.

DIVERSEN DRAGON Dull Black / Polished Lip ( 7.0x15 ET25 CB65.1 )

Tillbaka     

Storlek: 7.0x15

Från Diversen hittar du lyxiga aluminiumfälgar i mycket hög kvalité. Fälgarna präglas av en spännande design som kommer att höja din bil den extra nivån. Från Diversen kan du bland annat hitta den snygga RS 601 med polerad fälgkant och nitar, denna fälg är verkligen något utöver det vanliga! Du hittar även PSW Dubai, en elegant och exklusiv design som verkligen kommer att få många blickar riktad mot sig. Aluminiumfälgar, eller lättmetallfälgar som de också kallas, har den fördelen att de generellt väger mindre än de vanliga stålfälgarna. De går också att få i snyggare och mer kreativa utföranden, exempelvis som fälgarna från Diversen. Utöver de rostar inte dessa aluminiumfälgar, vilket gör att de kan hålla i många år framöver!  

DIVERSEN DRAGON Dull Black / Polished Lip är en Aluminiumfälg

2364 kr

1035 kr inkl. Moms

Externt lager 9 arbetsdagars leverans.

Bultmönster

Tipsa en vän

Skriv din egen recension

    
Produktgrupp
Aluminiumfälgar
Märke
Modellnamn
DRAGON Dull Black / Polished Lip
Storlek
7.0x15
Bultmönster
4x108
Inpressning
25
Vikt
7.25
Load Index
560
Navhål
65.1
ABS Video

Ingår bult, mutter eller navring i mitt köp?

Vid köp av ABS Wheels fälgar så tillkommer det ett monteringskit.
Kittet består av Bult / Mutter samt centreringsringar i de fall det behövs.

Tillbehören är av högsta kvalitet och är kompatibla med ABS Wheels fälgar.
Viktigt att Bult respektive mutter är av storlek (17mm hylsa ) Hex 17.
Genom att du anger ditt registreringsnummer kan vi matcha och garantera att tillbehören passar till 100%

Viktigt att tänka på är att alltid använda en momentnyckel vid åtdragning av hjulbultarna.

Behöver jag TPMS till min bil?

TPMS är en sensor som övervakar däcktrycket på ditt fordon. Detta sker automatiskt och är inget du som förare behöver tänka på.

Sensorn sitter inne i hjulet och skickar signaler om lufttryck och temperatur till din instrumentpanel.

TPMS gör det enkelt att ha koll på att dina däck håller rätt tryck. Skulle du tappa tryck i något däck varnar TPMS dig om detta.

TPMS står för Tyre Pressure Monitoring System och innebär helt kort att du som förare alltid ska ha koll på lufttrycket i dina däck.

Samtliga ABS Wheels fälgar är kompatibla med TPMS sensorer.

IN-HOUSE EXPERTER

Vårt dedikerade team på ABS Wheels finns här för att när som helst hjälpa dig med individuella lösningar. Specialisterna på ABS Wheels är alla utbildade enligt branschens högsta standard. Samtliga däckexperter hos oss har minst 5 års erfarenhet, trots den långa erfarenheten så slutar vi aldrig att utbilda vår personal, ett exempel på detta är däckskolan som 2020 utbildade ABS. Däckskolan drivs av Sveriges fordonsverkstäders förening som innehar över 2000 svenska verkstäder under sin ryggrad.

GARANTERAT RÄTT STORLEK

När du beställer fälgar eller däck från oss behöver du inte oroa dig för att köpa dem i fel storlek! Vi har nämligen den bredaste bildatabasen i hela industrin när det kommer till vilka mått som gäller för vilka fordon. Vi garanterar dig att de fälgar och däck vi erbjuder passar just din bil / med rätt diameter, förskjutning, backspace och bultmönster.

TPMS-SENSORER

TPMS-sensorer finns tillgängliga att köpa och kan installeras här hos oss. Våra sensorer är original kompatibla och fungerar exakt som original-sensorerna. Din beställning skickas från vår dedikerade däck- och fälganläggning och försäkras i förpackningar certifierade av transportör. Det finns alltså ingen anledning att oroa sig för skador under frakten. Dina fälgar och/eller däck kommer att levereras i perfekt skick, redo att installeras!

TOPPMODERN UTRUSTNING

Vår helt nya anläggning har den senaste toppmoderna utrustningen. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - vi kan utan problem hantera alla storlekar på däck och fälgar. Redan år 1999 hade vi en fräsch lokal, några år senare inviger vi Sveriges största fälg-showroom. Fyra år senare dubblar vi lagret och idag sitter vi på närmare 4500 m2

Google Recensioner

fancybox