Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

Handla Diversen fälgar till bästa pris

Från Diversen hittar du lyxiga aluminiumfälgar i mycket hög kvalité. Fälgarna präglas av en spännande design som kommer att höja din bil den extra nivån. Från Diversen kan du bland annat hitta den snygga RS 601 med polerad fälgkant och nitar, denna fälg är verkligen något utöver det vanliga! Du hittar även PSW Dubai, en elegant och exklusiv design som verkligen kommer att få många blickar riktad mot sig.

Aluminiumfälgar, eller lättmetallfälgar som de också kallas, har den fördelen att de generellt väger mindre än de vanliga stålfälgarna. De går också att få i snyggare och mer kreativa utföranden, exempelvis som fälgarna från Diversen. Utöver de rostar inte dessa aluminiumfälgar, vilket gör att de kan hålla i många år framöver!
 
7,0X16 RS601 4/100 ET35 CH73,1 fälgar

7,0X16 RS601 4/100 ET35 CH73,1

16x7.0ET: 35 3179 kr

1329 kr

Köp nu
  • 1
Är du osäker på vilka mått du ska ha på dina nya fälgar? Sök bara enkelt med ditt registreringsnummer eller bilmodell på abswheels.se så får du snabbt fram vilka mått som gäller för ditt fordon – snabbt och smidigt.

Om du köper dina ABS fälgar från ABS Wheels ingår även ett monteringskit, allt för att göra processen så enkel som möjligt för dig. I monteringskittet hittar du bult/mutter och centreringsringar. Köp dina nya fälgar från Diversen om du vill ha en produkt i riktigt hög kvalité som gör ett slående intryck.
 
fancybox