MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH DUBBDÄCK


Alla 4:a däck bör vara samma fabrikat

Undvik att blanda olika fabrikat av däck på ditt fordon - här är varför. Varje däcktillverkare har sina egna unika design- och materialspecifikationer som påverkar dubbdäckens prestanda, grepp och hållbarhet. Genom att blanda olika fabrikat riskerar du ojämn slitage och försämrad hantering, vilket kan påverka fordonsstabiliteten negativt. Dessutom kan olika fabrikat ha olika egenskaper som påverkar väggreppet på olika vägunderlag och väderförhållanden. För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, rekommenderas det starkt att använda däck från samma fabrikat och modell på alla fyra hjulen. Välj dubbdäck från samma tillverkare för bästa resultat på vägarna.

Däck har ett hastighetsindex

Däcks hastighetsindex - Vad betyder det för din körning? När du köper däck är det viktigt att förstå hastighetsindexkoden som följer däck storleken, till exempel "195/55 R16 91V", där "V" är hastighetsindexet. Varje bokstav i koden motsvarar en specifik hastighet enligt internationella standarder. Till exempel innebär "V" att däcket har en maximal hastighet på 240 km/h. Att välja MICHELIN-dubbdäck med rätt hastighetsindex som matchar eller överstiger din fordonets topphastighet är av yttersta vikt för din säkerhet och för att uppnå optimal prestanda. Upptäck vårt breda sortiment av MICHELIN-dubbdäck och välj rätt hastighetsindex för en trygg och bekväm körupplevelse på vägarna.

Rena däck håller längre

Söker du efter ett sätt att förlänga livslängden på dina däck? Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret då asfalt, kemikalier och salt stänker upp på dina däck från vägbanan. Genom att regelbundet rengöra dina MICHELIN-dubbdäck med antingen speciella medel och borstar eller en vanlig diskborste och diskmedel, kan du förlänga deras livslängd och optimera deras prestanda. Kombinera detta med rätt förvaring och försiktig körning för att säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Välj MICHELIN-dubbdäck för kvalitet och pålitlighet på vägarna.

Tort och svalt - så ska dina MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH dubbdäck förvaras

Förvara dina MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH dubbdäck på bästa sätt - Förläng deras livslängd: Korrekt förvaring är nyckeln till att förlänga däckens livslängd och bevara deras prestanda. Börja med noggrann rengöring för att avlägsna smuts och vägrester från däcken. Placera dem sedan på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödig deformering och tryck. Förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina dubbdäck rätt förvaring kan du vara säker på att de kommer vara i toppskick när nästa säsong kommer. Upptäck våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina dubbdäck året runt.

Lågt däcktryck kan leda till punkteringar

Att köra med för lågt däcktryck kan ha flera negativa konsekvenser, vilket påverkar både fordonets prestanda och din säkerhet på vägen. Några av de huvudsakliga konsekvenserna är Nedsatt manövreringsförmåga, ökat däckslitage, sämre bränsle-ekonomi, risk för däckexplosioner och längre bromssträcka. För att undvika dessa konsekvenser är det viktigt att regelbundet kontrollera och bibehålla rätt däcktryck enligt tillverkarens rekommendationer. Rätt uppumpade MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH dubbdäck förbättrar inte bara fordonsprestanda utan bidrar även till en säkrare körupplevelse för dig och andra på vägen.

MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH Dubbdäck

195/70R15C 104R Michelin AGILIS X-ICE N
6-8 dagars leverans

1577 kr
Köp nu
MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH Dubbdäck

205/65R16C 107R Michelin AGILIS X-ICE N
6-8 dagars leverans

1770 kr
Köp nu
MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH Dubbdäck

225/65R16C 112R Michelin AGILIS X-ICE N
7-9 dagars leverans

1967 kr
Köp nu
MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH Dubbdäck

215/75R16C 116R Michelin AGILIS X-ICE N
6-8 dagars leverans

1996 kr
Köp nu
MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH Dubbdäck

215/60R17C 109T Michelin AGILIS X-ICE N
7-9 dagars leverans

2299 kr
Köp nu

Vem producerar AGILIS X-ICE NORTH?

Modellen AGILIS X-ICE NORTH tillverkas av MICHELIN.

Finns MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH på den svenska marknaden?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina MICHELIN AGILIS X-ICE NORTH dubbdäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av dubbdäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Får jag köra med dubbdäck på alla gator och vägar?

I vissa storstäder finns gator med dubbdäcksförbud, där får du inte framföra ditt fordon om de har dubbade vinterdäck.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox