Börja med ditt registreringsnummer

WINDFORCE DÄCK 💦NYHETER

Tillverkningen av Windforce däck sker nära Shandong provinsen Kina. Bolaget bakom all Windforce tillverkning heter Shandong Haohua Tire Co.

Företaget har även en annan populär bolagsform som står för den globala marknadsföringen, det vill säga ”windforce globalt”. Fabriken grundades år 2011 och har sedan dess tillverkat tusentals däck. Produktionskapaciteten för år 2020 ligger på ca 21 miljoner PV, C & SUV däck.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Här är alla nyheter  

Läs mer

PERFORMAX HT

Performax ht är däcket med det öppna mönstret som tillsammans med sin avanceade gummiblandning ger solklara färdigheter på våta och torra underlag. Det här däcket beskrivs hos Windforce som ett stabilt sommardäck. En fördel med Performanx HT är den goda komforten man får till en bråkdel av premium priserna. Däcket är även känt för att avge låga ljudnivåer (buller)

CATCHPOWER

Catchpower är likt filmen catch me if you can, det här däcket har en så avancerad konstruktion att den klarar våta och torra vägar utan problem. En fördel med det här däcket är att du sparar bränsle samtidigt som du är med och skyddar miljön. Enligt Windforce ger det här däcket ifrån sig låga bullernivåer. Finns även i SUV.  (Bra och billigt alternativ mot premium)

PERFORMANCE CAR

Catchpoer Performance car är ett avancerad däck med specialla gummiblandningar. Det här däcket är ett bra val för dig som ofta kör på torra och våta vägar. Minska rullmotståndet markant med det här däcket (ett lågt rullmotstånd minskar bränslekostnaderna) Beskrivs så här av Windforce ”absorberar buller och ger en tystare gång”

CATCH GP100

Catchgre GP100 är ett sommardäck som passar dig som har höga krav på prestanda, livslängd och rullmotstånd. Däcket beskrivs som ett stabilt däck. Klarar av tuffa vägar och kurvtagningar. Enligt Windforce är det här däcket optimerat för att klara av tuffa inbromsningar.  En stor fördel är att den har en lång livslängd som gynnar plånboken och miljön. Ett enkelt, billigt och bra Windforce däck enligt ABS Wheels.

MILEMAX

Milemax Commercial VAN säljer vi inte men du kan säkert hitta den hos någon av våra 120 monteringsverkstäder runt om i landet. Milemac Commercial är ett Windforce däck som anpassats med en speciell gummiblandning som skyddar däcket mot punkteringar. Det är inget punkteringsfritt däck men den är mycket robust enligt Windforce. obs (tillhör ej punkteringsfria däck segmentet)

fancybox