Börja med ditt registreringsnummer

WANLI DÄCK – VAD ÄR NYTT FÖR IÅR?

 

Är du på jakt efter nya bildäck? Nya märken? ABS Wheels kan hjälpa dig att hitta alla typer av Wanli däck. Vi kan erbjuda dig allt från 14 tum upp till 19 tum.

Tack vare vår samarbetspartner kan vi erbjuda dig riktigt låga priser på Wanli däck (oavsett storlek). Först och främst vill vi upplysa dig om årets senaste Wanli nyheter, i denna post har vi valt att berätta mer om Wanli som företag och om deras tre huvudnyheter. H220, SA302 och SW211 är Wanlis senaste tillskott, samtliga märken passar riktigt bra med en uppsättning ABS fälgar.

WANLI SW211 Friktionsdäck

WANLI 225/35R19 88V SW211
C C 72snögrepp
Snabb leverans

791 kr
Köp nu
Är det här ett pålitligt däckval?  Läs mer

wanli däck

VILKA ÄR WANLI DÄCK?

Moderbolaget heter numera Sydkinesiska Tire & Rubber och grundades 1988 med ett aktiekapital på 860 miljoner Yuan, vilket motsvarar en hel del i Svenska kronor. Företaget var en av det första stadsägda företagen i Kina som införde professionell däckteknik för att producera radialdäck.

Köper du däck från Wanli så kan du vara 100% trygg, Wanli däcken tillverkas av 2800 anställda som årligen producerar över 16 miljoner däck. Wanli som företag tillhör Guangdong provinsens topp 500.

 

 

FINNS I ÖVER 150 LÄNDER

I skrivandes stund finns det idag över 150 länder som varje dag handlar Wanli däck. Bland dessa länder finns stormakterna Storbritanien, USA och Kina.

 – Enligt ABS Wheels är Wanli ett superbilligt däck med robusta egenskaper. Visst är däcket billigt men en har sina fördelar i form av mönster och gummi.

 

TRE NYHETER FRÅN WANLI

  • SW212 har en avancerad bit-formad mönsterdesign som gör att du däcket får bra grepp på is och snö. Wanli formeln finns i det här däcket. Tack vare den Asymmetriska mönsterdesignen får du ett enastående däck till priset av budget segmentet. Wanli SW212 har tre längsgående spår som utformar sig runt slitbanan vilket säkerställer däckets egenskaper på isiga och snöiga vägar.
  • SA302 är däcket som skapats med en central slitbana som förbättrar våtgrepps egenskaperna. Den interna slitbanan möjliggör en förbättrad vattendispension, detta är speciellt bra mot vattenplaning. SA302 är ett Wanli däck med smala längsgående mittslitbanor (ger ökad kontaktyta) ABS Wheels beskriver det här däcket som ett perfekt komplement till kurvgalna bilägare.
  • S-1063 har skapats med en bred slitbane mönster som optimerats speciellt för att ge högre kontaktyta vid höga hastigheter. Bredare resår-spår ger förbättrade grepp egenskaper enligt wanli. Det här Wanli däcket har kombinerat kisel och kolfiber för att säkerställa greppnivåerna på våta väglag. S-1063 kommer med tre kontinuerliga längsgående ribbor som möjligör en exaktare körning.
fancybox