Börja med ditt registreringsnummer

Unigrip däck tillverkas av Treads Unlimited

Unigrip Tyres däck tillverkas av Treads Unlimited som i sin tur är en del TiAuto Investments Group.

En stor aktör när det gäller däck avsedda för den sydafrikanska marknaden. Unigrip däck görs i närmare 20 modeller och så många däckdimensioner att de passar allt från lätta personbilar till transportfordon.

Även du som letar efter däck till en tung SUV eller en 4×4 har möjligheter att hitta passande Unigrip. Flera modeller har ett greppmönster samt mönsterdjup som passar för körning offroad.

UNIGRIP LFORCEAT Sommardäck

205/80 HR16 TL 104H UNIGRIP LATERAL FORCE A/T
E C 72
6 arbetsdagars leverans.

1141 kr
Köp nu
UNIGRIP LFORCEAT Sommardäck

205/70 HR15 TL 96H UNIGRIP LATERAL FORCE A/T
E C 71
6 arbetsdagars leverans.

1146 kr
Köp nu
UNIGRIP ROADFORCMT Sommardäck

235/85 R16 TL 120Q UNIGRIP ROAD FORCE M/T
6 arbetsdagars leverans.

1485 kr
Köp nu
Är unigrip ett säkert val?  Läs mer

BRA ATT VETA OM UNIGRIP TYRES

Unigrip har ett bra pris men bygger på höga ambitioner när det gäller forskning och utveckling. Eftersom de gör så många olika däck ska vi inte generalisera om deras egenskaper. Men Unigrip sulorna har i regel ett innovativt greppmönster och en noggrant framtagen gummiblandning.

VARFÖR ÄR DÄCKET BRA? 

Det gör att däcket är väl anpassat för sitt ändamål. Om du bara väljer rätt däck från Unigrip kommer det att tjäna dig väl. Vantage är ett däck från Unigrip med ett greppmönster som avleder värme och reducerar bullernivån på samma gång. Det är mycket attraktiva egenskaper hos ett däck. Av de märken som Treads Unlimited erbjuder är Unigrip tänkt att tillmötesgå krävande förare som inte är beredda att sänka kvalitetsanspråken för att få ett billigare däck. Men som heller inte vill betala för mycket.

unigrip däck

FÖR VEM PASSAR UNIGRIP?

Många yrkesförare väljer Unigrip på de marknader där märket är stort. Det tycker vi på ABS Wheels talar till dess fördel. Är du mer intresserad av bra prestanda till rätt pris än av att köra med däck av ett märke som alla känner till?

Då är Unigrip ett bra val. Det är ekonomiskt sunt att välja prisvärda bildäck och sedan kanske satsa lite extra på fälgarna om du vill att dina hjul ska ha ett slående utseende. Det här gäller dig med mindre plånbok, annars ska du självklart satsa på premium (säkrare)

fancybox