Börja med ditt registreringsnummer

Tigar Däck är en serbisk däcktillverkare baserat i Pirot, östra Serbien.

Tigar Tyres grundades 1935 i Pirot som en verkstad och tillverkade gummiprodukter och olika typer av skor. De var även en del av joint venture-bolaget Tigar A.D. från Pirot. 2007 kom Michelin att bli stora delägare i detta företag och året efter, 2008 köpte de upp hela Tigar. Deras plan var att investera en stor mängd pengar i företaget för att öka produktionen och att sysselsätta fler arbetare.

Under åren som följde kom Tigar att expandera och öka sin produktion. Flera nya fabriker byggdes, och nya däck lanserades. Återvinning av gummi är ytterligare något de började att fokusera på.  De har även produktion av en mängd andra gummirelaterade produkter och inte bara däck. De har vunnit flera utmärkelser.
Tigar däck är idag ett av de märken som är populärast när det kommer till budgetdäck. Det eftersom de har mycket billigare däck än många konkurrenter, men ändå kan hålla en hög kvalitet på sina däck. Däcken från detta märke har en lång livslängd, så väl som att de ger dig en bra körförmåga.  

Är du på jakt efter sommardäck eller vinterdäck till din bil och vill hitta bra budgetdäck, så är Tigar däck ett bra val. Dessa däck fungerar väl oavsett väglag, de håller en hög kvalitet, men de håller även ett lågt pris. Bland intressanta bildäck hittar vi bland annat Tigar Cargo Speed, som fungerar väl i nordiskt klimat samt Tigar Hitris, som är ett däck som ger en hög komfort samt en bra säkerhet ute på vägarna.
 
Ett tigar däck som ABS Wheels fotograf tagit
Tigar däck
Vill du beställa något ur Tigar sortimentet så kan du ringa 08 591 217 77
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox