Börja med ditt registreringsnummer

Tigar Däck: Serbisk Kvalitet till Budgetpris

Tigar Tyres, med rötterna i Pirot, Serbien, sedan 1935, är idag en erkänd tillverkare av högkvalitativa däck, som kombinerar lokal hantverkstradition med Michelins globala expertis. Sedan Michelin blev stora delägare 2007 och därefter tog över helt 2008, har Tigar expanderat sin verksamhet, ökat produktionen och fokuserat på att skapa däck som är både prisvärda och hållbara.

 

Varför välja Tigar Däck?

Tigar däck är populära val bland bilägare som söker budgetvänliga alternativ utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda. Med en produktportfölj som inkluderar allt från sommardäck till vinterdäck, erbjuder Tigar däck lång livslängd, utmärkt körförmåga och anpassning till nordiska klimatförhållanden.

 

Engagemang för Hållbarhet

Utöver att tillverka kvalitetsdäck, engagerar sig Tigar Tyres även i återvinning av gummi och produktion av andra gummirelaterade produkter. Denna mångsidighet och fokus på hållbarhet speglar företagets ansvarstagande gentemot miljön och samhället.

 

Tigar Däck - Ett Smart Val för Medvetna Förare

Om du är ute efter sommardäck eller vinterdäck som levererar prestanda oavsett väglag, till ett pris som är svårt att matcha, då är Tigar däck från ABS Wheels det rätta valet för dig. Deras däck håller inte bara en hög standard när det gäller kvalitet och säkerhet, men är också plånboksvänliga.

 

För dig som värdesätter både pris och prestanda är Tigar däck en oslagbar kombination. Upptäck vårt sortiment av Tigar däck på ABS Wheels och gör ditt val idag för en trygg och ekonomisk körupplevelse.


 
Ett tigar däck som ABS Wheels fotograf tagit
Tigar däck
Vill du beställa något ur Tigar sortimentet så kan du ringa 08 591 217 77
TIGAR CARGOSPEED WINTER Dubbdäck

195/70R15C 104/102R Tigar CargoSpeed Wi
Snabb leverans*

730 kr
Köp nu
TIGAR ICE Dubbdäck

195/65R15 95T Tigar ICE AVM Dubbat 2022
Snabb leverans*

779 kr
Köp nu
TIGAR CARGOSPEED WINTER Dubbdäck

225/65R16C 112/110R Tigar CargoSpeed Wi
Snabb leverans*

900 kr
Köp nu
fancybox