Börja med ditt registreringsnummer

SUMITOMO DÄCK – ÄR DOM ENS BRA? 😮

Sumitomo däck görs av Sumitomo Rubber Industries Ltd. Det är ett japansk företag som är del av en av Japans största koncerner, som gjort däck i över 100 år. 

Här finns alltså både lång erfarenhet och mycket stora resurser. Sumitomo gummin går på export och säljs på flera stora marknader runt om i världen.

Däck för flera fordon

Sumitomo gör gör däck för både personbilar och kommersiella fordon i olika storlekar. De har såväl sommar- som vinter- och friktionsdäck i sitt breda utbud. Deras däck är inte lika billiga som ett genomsnittligt däck producerat i Kina. Det är dock heller inga premiumpriser vi talar om. I förhållande till däckens höga kvalitet är de mycket prisvärda enligt oss. Sumitomo har toppat ett stort antal oberoende tester under årens lopp.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra däck?  Läs mer

sumitomo däck

BRA ATT VETA OM SUMITOMO

Sumitomo tillverkar inte bara däck under eget namn. De gör också flera däck under kända varumärken som Dunlop och Falken. Dessutom har Sumitomo ett långtgående samarbete med den ansedda giganten Goodyear. Sumitomo gör Goodyear däck för den japanska marknaden. Det är ett bevis på att kunnandet är mycket stort.

Däcken designas med hjälp av den senaste tekniken. De har tagit fram greppmönster som drar nytta av nanoteknologi. Ytterst noggranna studier har dessutom gjorts av däckens molekylstruktur. En konkret fördel med dessa däck är att de är mycket bränsleeffektiva.

FÖR VEM PASSAR SUMITOMOS UTBUD?

Är du ute efter däck i mellanprissegmentet är Sumitomo helt klart ett märke att hålla ögonen på. Sumitomo har en stor målgrupp då de har goda köregenskaper utan att vara direkt dyra. Vill du ta ett steg upp från de rena budgetdäcken så är deras däck ett rimligt val. De har funnits länge på den svenska marknaden och är väl beprövade i vårt klimat.

fancybox