Börja med ditt registreringsnummer

SONAR DÄCK SALUFÖR ÖVER 1 MILJON DÄCK PER ÅR

Sonar Däck startade så sent som 1996 med däcktillverkning, men sedan dess har de slagit en mängd olika rekord. De sålde 37 000 däck samma år som de startade, sedan 2010 var de uppe i 1.1 miljon däck!

Med dessa däck är du garanterad att få en produkt som är solid och stark och Sonar Däck finns numer i toppen på alla listor. Sonar däck har inte bara unika innovationer när det gäller deras produkters design och kvalitet som för övrigt ger dig en säkerhet när du kör utan de har det även i sin affärsverksamhet. De lyssnar, tar till sig och fokuserar på att skapa kvalitetsprodukter. De har en egen filosofi som går ut på att kunna erbjuda sina kunder något som överträffar deras förväntningar. Sonar Däck strävar hela tiden efter att vara den ledande däck tillverkaren.

SONAR SX-2 Sommardäck

245/50R16 97V Sonar SX-2 2023
D B 71
Snabb leverans*

1120 kr
Köp nu
Är sonar bildäck verkligen bra? Läs mer

sonar däck

VILKA POPULÄRA MODELLER FINNS DET?

Sonar däck finns i flera olika modeller. Det finns sommardäck, vinterdäck, performance-däck, däck till SUV och 4+4 samt däck till lättare lastbilar. Ett av deras high performance däck är Primax SX-608, som har ett mönster som designats genom dator simulation. Det har gjort däcket tystgående. Däcket har även ett mönster som gör att det dränerar sig själv på våta vägbanor och reducerar risken för vattenplaning.

Det ger även ett bättre fäste på vägbanan. Sonar vinterdäck PowderHound PF-2 är ett däck med hög performance och körförmåga på snöiga väglag. Det har utvecklats för att ge kortare bromssträckor på snö och is. Däcket har tredimisionella sajpningar för att det ska vara lätt att manövrera. Dessutom ett sicksackmönster som ger ett mycket bättre grepp. Om du vill ha ett bildäck att lite på, sommar som vinter, så är däck från Sonar att lita på! Alla deras däck är av högsta kvalitet och ger dig bra grepp, bra körförmåga och körupplevelse.


sonar däck

Vi kan erbjuda dig följande däck från Sonar

DURATEK S-888

Tre cirkelformade zigzagspår främjar utmärkt prestandan. Slitbanans förening kan förlänga däckens livslängd med hjälp av Durateks unika teknik.

POWDERHOUND SONAR

Med hjälp av en centrerad ribba och riktmönster ger det här vinterdäcket ett så rakt manöverbarhet som möjligt. ”Serrate multi-sipes” konstruerade spår förkortar bromsavståndet på snöiga och isiga vägar. PowderHound har Zigzag-laterala spår som förbättrar greppet på snöiga vägar. Den unika sammansättningen av slitstyrka och greppyta förkortar bromsavståndet avsevärt. Den unika kiseldioxidföreningsformeln som används för alla storlekar ökar greppet på våta väglag.

CONQUEROR

Högstärkande mittribbdesign förbättrar körstabiliteten. Två breda omkretsspår gör att dräneringseffektiviteten och stabiliteten ökar. Den datorsimulerade 3-i-1 designen kan minimera brus.

PRIMAX S-780

Fyra periferiska spårdesign förbättrar drickseffektiviteten mycket. Vad menar vi med det? däcket i sig dricker inte men det forslar bort vattnet med hjälp av speciella spår. Primax Sonar däck har Multi-pitch slitstyrning som skapats med hjälp av datorsimulering.
fancybox