Börja med ditt registreringsnummer

Lär dig allt om Ovation däck & företaget

Ovation, har en hög popularitet på den inhemska så väl som internationella marknaden och de är ett av de stora märkena som utvecklats av Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd.

Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd, som är en av de ledande däcktillverkare i Kina, grundades 1995 och täcker en yta på cirka 1,6 kvadratkilometer, med totala tillgångar på över RMB 5000 miljoner och mer än 6000 anställda.

Företaget äger fyra fabriker i Dongying stad, Shandong-provinsen, Kina, en TBR fabrik med en årlig produktionskapacitet på 4 miljoner bildäck, en PCR-fabrik med en årlig produktionskapacitet på 12 miljoner däck, ett däck tillverkningsutrustning-fabrik och ett kraftverk.
 

Specialister på radialtillverkning

Hengfeng specialiserar sig på tillverkning av radialdäck som ofta används i personbilar, SUV, lastbil och buss och det under alla årstider med utmärkta prestanda, på sommardäck och vinterdäck. Henfeng har även ett team och avancerade testanläggningar som säkerställer att deras produkter är av utmärkt och stabil kvalitet. Idag exporterar företaget däck till mer än 100 länder över hela världen.
Ovation däck

Ovation däck finns för flera typer av bilmodeller och fordon. Med dessa däck får du stabila och säkra däck, oavsett årstid. Dessutom är de tillverkade med tanken på miljön. Dels är produktionen miljövänlig, men även däcken i sig, då de har en bra design, ett bra mönster och är bränslesnåla. Ovation däck må vara av den billigare varianten, men kvaliteten är ändå hög. Dess däck passar dig som kör varje dag så väl dig som bara kör då och då.

Välj typ av körning nedan
fancybox