Börja med ditt registreringsnummer

MINERVA DÄCK – ALLT DU BEHÖVER VETA

Minerva Däck grundades år 1992 och har en stark profil inom bildäcksbranschen. Mellan 1902 – 1938 var de kända för att tillverka lyxbilar i Belgien och har därför ett namn som är känt sedan långt tillbaka.

Bilarna som tillverkades hade rykte om sig för att hålla kvailteten av Rolls Royce fast vara betydligt billigare. Idag säljer Minerva Däck som sagt bildäck och de begränsar sig inte till bara en biltyp. De säljer gummi till allt från lastbilar och SUV:s till mindre personbilar.

Ett bra alternativ för dig som söker lastbilsdäck – Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

minerva logotyp

VAD FÖR TYP AV DÄCK KAN MINERVA ERBJUDA?

Minerva Däck säljer bildäck med en bra gummisammansättning. Detta gör att du kan njuta av pålitliga däck. Hög körkomfort samt lågt rullmotstånd är en självklarhet samtidigt som du kan känna dig trygg då du kan lita på att ha en hög nivå av kontroll vid höga hastigheter både under vått och torrt vägunderlag. Om du är i tankarna på nya fräscha gummidäck från Minerva så är det inga problem, då du kan få hem dem snabbt med fri frakt.

Läs mer

STÖDD AV TYSK JÄTTE

Minerva Däck är som sagt en tillverkare från Belgien. De är en av de äldsta och mest stabila företagen på däckmarknaden. De är också stödda av den tyska koncernen Continental. Continental har vunnit många priser för sina däck, men även Minerva Däck har vunnit en hel del tävlingar vilket bevisar att även de är av bra kvalitet och går att lita på. De säljer robusta och pålitliga däck vare sig du söker sommardäck, vinterdäck eller gillar att köpa däck som fungerar alla fyra säsonger.

Minerva Däck säljer däck i över 52 länder och är alltså ett väletablerat företag med en variation av storlekar som får en att höja på ögonbrynen. Med över 360 sommarstorlekar, 230 vinterstorlekar och 70 storlekar av året runt däck, så är det mycket troligt att du hittar däck för din bil. Så om du söker däck inom din budget som är designat och utformat i Europa men byggt i Asien så har du hittat rätt.

fancybox