Börja med ditt registreringsnummer

MATADOR DÄCK – LIVSFARLIGA ELLER INTE? 😵

Troligtvis undrar du varför vi skrivit den märkliga rubriken ovan.. Det är nämligen så att Aftonbladet varnade för öst-däcken år 2002. Matador däck är dock inget att vara orolig över, företaget ägs idag av självaste Continental Group.

Matador ligger väldigt billigt i pris, dom är kända inom året runt segmentet och är väldigt privsärda. Bolaget uppfyller den europeiska kompetenskravet för produktion. 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra val eller inte?  Läs mer

UTVECKLAT FÖR BILISTER SOM VILL SPARA EN SLANT

Personligen skulle vi aldrig själva köra runt med det här däcket. Anledningen till detta är saknaden av däcktester och uttalande från experter. Matador sägs vara säkert och “redo” för alla bilens uppdrag enligt dom själva.

DET HÄR ÄR DERAS VÄRDEN:

  • Dynamisk : Ett modernt märke fullt av energi, mycket aktivt med stora ambitioner.
  • Erfaren: Mer än 110 års erfarenhet inom däckbranschen.
  • Förberedd: Ett brett produktsortiment som täcker alla segment och alla väderförhållanden.
  • Matador-varumärket representerar en lång tradition, en bred portfölj och pålitlig prestanda.

VÄLJ ISTÄLLET DESSA MÄRKEN:

ContinentalPirelliMichelin och Goodyear är alltid säkra val om du ska köpa sommardäck. Är du ute efter dubbdäck så rekommenderar vi alltid Nokian, samma rekommendation gäller friktionsdäcken. Om du ändå insisterar i att skaffa ett par Matador sulor så kika på videon nedan (välj dom som visas)

fancybox