Börja med ditt registreringsnummer

Marshal däck säljs av dotterbolaget Kumho Tire Company

Marshal är ett dotterbolag till Korea-baserade Kumho Tire Company med huvudkontor i Gwang-Ju. Kumho Tire grundades 1960 och under ett av det senaste året genererat försäljningsintäkter på över 2 miljarder dollar med mer än 65 miljoner sålda däck! Företaget är en del av Kumho Asiana-gruppen som är en av de största och mest kända företag i Korea. Detta företag utvecklar, tillverkar och marknadsför däck till personbilar, familjebussar samt lastbilar.

Marshal däck ger däckköparen valuta för pengarna och du hittar sommardäck så väl som vinterdäck från detta märke.  Marshal däck kännetecknas av enastående prestanda till attraktiva priser, och de har vunnit flera däcktester.

Marshal Däck har fokus på att utveckla de mest avancerade däcken någonsin genom sina forskningsinstitut i Gwangju (Korea), Akron (USA), Birmingham (Storbritannien) och Tianjin (Kina). Detta dedikerade engagemang för teknisk kvalitet har lett till en rad produktnyheter. Marshall däck har även lagt fokus på att vara miljövänliga. Bildäck från detta märke har därmed utvecklats för att ha en låg ljudnivå, lågt slitage samt en bättre bränsleekonomi.
Marshal däck fungerar och är populära i länder med vitt skilda klimat, så som extrem hetta eller extrem kyla! När det kommer till vinterdäck från Marshal, så har de en bra greppförmåga även om vägen är hal. Med dessa däck känner sig alla förare säker, då de även har en god bromsförmåga. Däck från detta märke har bra mönsterkombinationer så väl som en gummiblandning som ger en bra bromsförmåga och ett bra grepp, i alla hastigheter. Även sommardäcken har en bra körförmåga, bromsförmåga så väl som styrförmåga på både våta och torra underlag.

Marshal däck


Välj typ av däck nedan
 
fancybox