Börja med ditt registreringsnummer

Infinity däck

Tack vare många års erfarenhet inom däckteknik, så har Infinitys ingenjörsteam kunnat kombinera max nivå på säkerhet, en lång livslängd och en hög säkerhet i alla sina produkter.
De har en entusiasm för körning och med sina förbättrade färdigheter kan de ta sig in i framtiden vilket gör att Infinity upprätthåller sig att vara ett företag som ligger i framkant när det kommer till att utveckla däck. Infinity betyder evighet, och företaget vill att detta ska märkas i deras produkter. Du som förare ska kunna färdas många mil innan det är dags att byta dina däck! Med däck från Infinity kan du känna dig säker så väl som att du får en lång livslängd på dina däck!
Infinity däck

Infinity erbjuder ett brett utbud av attraktiva mönster i PCR. High Perfomance, 4x4 och SUVC, Vans, däck till lätta och tunga lastbilar samt däck till både jordbruk och industri.
Det finns både sommardäck så väl som vinterdäck i deras utbud. Många av detta företags däck har medverkat i flera däcktester genom åren med bra resultat.
Alla däck från Infinity har en ultimat teknik, prestanda och design för att fungera på alla sorters väglag. Köper du ett däck från Infinity kommer du aldrig vilja ha några andra däck.
Teamet bakom dessa däck vidareutvecklar sig och sina däck hela tiden, för att på så alltid vara i framkant och ha den senaste teknologin.
I Infinitys däcksortiment hittar du bland annat Infinity EcoSnow, Infinity INF-049, Infinity Ecomax och Infinity Ecosis bara för att nämna några.
 
Välj typ av däck nedan
235/65R17 108T Infinity ECOSNOW Dubbat

235/65R17 108T Infinity ECOSNOW Dubbat
Omgående leverans*
Endast 1 går att beställa

395 kr
Köp nu
255/55R18 109T Infinity ECOSNOW XL SUV Dubbat

255/55R18 109T Infinity ECOSNOW XL SUV
Omgående leverans*
Endast 2 går att beställa

450 kr
Köp nu
265/70R16 112T Infinity ECOSNOW SUV Dubbat

265/70R16 112T Infinity ECOSNOW SUV Dub
Omgående leverans*
Endast 1 går att beställa

475 kr
Köp nu
fancybox