Börja med ditt registreringsnummer

Debica däck härstammar från Polen och ägs idag av Goodyear!

Debica eller Dębica SA är den ledande polska tillverkaren av däck för flera olika sorters fordon. Bland annat personbilar och lättare fordon som mopeder och motorcyklar. Dessutom har de
en produktion av artiklar för lastbilar, jordbruksmaskiner och så vidare. En del av produktionen är för den inhemska marknaden medan andra går på export. Företagets historia går tillbaka ända till 1937 och det första däcket tillverkades 1939. Under 50-talet ökade man produktionen för att kunna motsvara efterfrågan. Man gjorde stora investeringar, ändrade produktionsteknik och köpte in modernare maskiner och utrustningar. Under 60-talet kom man att ytterligare utveckla sin däckproduktion och 70-talet blev en stor vändpunkt för Debica, då man nu gjorde radialdäck.
debica
Under åren som gick kom Debica att bli allt större och byggde fler anläggningar.
Sedan 1995 ingår Dębica i det amerikanska företaget The Goodyear Tire & Rubber Companys portfolio. Goodyear äger och samarbetar dessutom med flera andra.
Idag finns Debica i över 60 länder över hela världen. Bland annat kan du hitta dem i Frankrike, Tyskland, Spanien, USA, Italien och Brasilien för att bara nämna några.
Dębica erbjuder ett brett sortiment av personbilsdäck som är avsedda för stabila köregenskaper och ekonomi. Dębica producerar även däck för kommersiella fordon inklusive alla stål lastbilsdäck, offroad däck, däck till jordbruksmaskiner samt andra produkter från däckindustrin. Du kan få både sommardäck så väl som vinterdäck från detta märke till bra pris, men de håller ändå en hög kvalitet.
 
fancybox