Börja med ditt registreringsnummer

Compasal Däck: Säkerhet, prestanda och prisvärdhet

Compasal Däck, ett varumärke under Qingdao Compasal Tire Co, garanterar en enastående körupplevelse med sitt sortiment av däck som tillgodoser en mängd fordonstyper, inklusive personbilar, SUV:er, lätta lastbilar, tunga lastbilar och bussar. Genom sin särskilda inriktning på innovativ däckdesign och leverans, har Compasal blivit ett favoritmärke både lokalt och globalt.

Compasal: Ditt val för högkvalitativa och kostnadseffektiva däck

Compasal prioriterar att erbjuda kvalitetsdäck till ett kostnadseffektivt pris, vilket underlättar tillgången till pålitliga och presterande däck för konsumenter med olika budgetar. Med hjälp av toppmoderna produktionsprocesser och noggranna kvalitetskontroller.

Kör med förtroende och njut av oöverträffad säkerhet och komfort tack vare Compasals däck, oavsett din fordonsstorlek, terräng eller väderförhållanden. Som en stolt återförsäljare presenterar Däckonline ett brett utbud av Compasal däck, kompletterat med ett omfattande nätverk av verkstäder som erbjuder prisvärda och professionella monteringsservice.
 

  • Compasal erbjuder en bred produktlinje med däck som passar alla typer av fordon och körförhållanden.
  • Compasal-däck är designade och tillverkade med avancerad teknik för att säkerställa överlägsen grepp, stabilitet och prestanda.
  • Genom att erbjuda högkvalitativa däck till konkurrenskraftiga priser gör Compasal högpresterande däck tillgängliga för förare med olika budgetar.
COMPOSAL BLAZER UHP II Sommardäck

205/45R17 88W Composal BLAZER UHP II XL
D C 71
Snabb leverans*

884 kr
Köp nu
COMPOSAL BLAZER UHP II Sommardäck

225/40R19 93Y Composal BLAZER UHP II XL
D C 71
Snabb leverans*

1021 kr
Köp nu
COMPOSAL SMACHER Sommardäck

265/35R22 102V Composal SMACHER XL TL 2022
D B 73
Snabb leverans*

1519 kr
Köp nu
fancybox