AVON DÄCK – 100 ÅRS ERFARENHET

Har det blivit dags att välja nya däck till bilen? Med Avon däck får du slitstarka däck av hög kvalitet, som gör att du kan känna dig säker på vägarna.

Dessa däck fungerar utmärkt i alla olika typer av väderförhållanden och priserna är mycket rimliga. Ett stort bevis på hur trygga och stablia Avon däck är, är att däck från denna leverantör är de enda som används till de fruktansvärt snabba Formel 3000 bilarna. Varumärket har många år på nacken och visar upp en stor kunskap och erfarenhet när det kommer till däck. Här blandas den senaste tillverkningstekniken med en modern design, så att bilen även är snygg på vägarna.
 

Avon Tires inom respektive kategori

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

FÖRDELAR MED AVON

  • Stabila och trygga
  • Passar alla väderförhållanden
  • Tystgående med bra väggrepp
  • Finns som både vinter & sommar samt helårsdäck
  • Mycket prisvärda
Läs mer

Avon däck började skymtas till redan år 1904. På den tiden var däcken enbart utformade för bilar, men idag ser man Avon på allt från motorcyklar till släpvagnar. Den goda kvaliteten på däcken var tydlig redan från start och är en av de stora anledningar till att företaget kunde expandera. Oavsett vart du befinner dig i världen, finns Avon att inhandla till alla olika typer av fordon. Däcken passar alla olika typer av människor och fungerar lika bra på landsvägen, som i storstaden eller på tävlingsbanan
 

POPULÄRA AVON DÄCK

Som vi tidigare nämnde är kvaliteten på Avon däck en stor anledning till att varumärket har blivit så populärt som det är idag. Avon är ett av de mest ledande tillverkar av däck och jobbar hårt med att alltid ligga på topp, både när det kommer till tillverkningen av däcken, men även designen och tekniken.

Urvalet är stort och man har möjlighet att välja mellan ett flertal varianter. Enbart på sommardäck finns över 4 olika val och däcken finns att tillgå till alla olika typer av fordon. Alla vill känna dig trygga på vägen och med Avon däck kan du ta dig säkert fram till ditt mål.

PASSAR VÅRT SVENSKA KLIMAT

I Sverige har vi fått vänja oss vid varierande väder. Från tidig vår bjuder vädret på allt från sol, till snö och åska. Under våren är det även dags att byta bort vinterdäcken, men på grund av vädrets skiftningar, är det många som känner sig osäkra. Avon däck har ett mycket bra grepp och är otroligt stabila.

Däcken finns att köpa som helårsdäck, men alla Avon däck erbjuder samma bra väggrepp och trygghet. Man kan tydligt se att företaget lägger stor vikt och prioritering på säkerhet, oavsett vilket fordon du väljer att föra fram.

FÖRDELAR VS NACKDELAR MED AVON

Allt har sina för- och nackdelar, men det är ytterst svårt att hitta något negativt med Avon däck. Visst kan priserna kännas kraftiga, men däcken håller mycket hög kvalitet och du behöver inte byta ut däcken i första taget. Det betyder att ett inköp som kan kännas stort till en början, ofta blir en bättre och mer ekonomisk investering i längden. Med andra ord kan man säga att detta är ett däck för den som föredrar kvalitet framför billiga priser.

Det kan finnas några få delade meningar när man talar om Avon däck för motorcyklar. Trots att däcken garanterar stabilitet och ett fast väggrepp, så kan våt underlag göra körningen lite mer besvärligt. Trots detta har däcken fortfarande ett grepp som få kan konkurrera med! Det finns helt klart många anledningar till att välja däck från Avon, oavsett om du kör ensam eller färdar hela din familj i bilen. Bra och kvalitativa däck ger inte bara dig och dina medpassagerare en större säkerhet, utan är även en trygghet för andra trafikanter. Gör ett bra och medvetet val, så förhindrar du många eventuella olyckor

fancybox